Flomflugan (turbo-cone) muunnos

Kommenttigreenhighlander7 - 31.03.2010

Panin tämmösen Flomflugan version lähinnä siksi ko täällä ei pahemmin turbo-coneja näy, esitelläkseni perhotyypin.
perho on iso, siipi n. 12cm, putki 4-5cm.
Perho näyttää melko tursakkeelta kuivana, mutta vedessä se näyttää tosi hyvältä ja eloisalta, ja vedessähän ne 'tuomarit' sitä tarkkailee.

Kommentit

Kommenttigreenhighlander7 - 03.04.2010

Hups, runkohäkilä, ei kurkkuhäkilä on kukkoa..


Kommenttiluonto-eno - 03.04.2010

Tattista mielenkiintoisesta mallista!Heti tule tunne,että tähän perhoon pamauttaa kaiken sortin eväkkäät.Putkiperhoja olen käyttänyt olemattoman vähän ja läkkärää en koskaan.Nyt tämä malli innostaa korjaamaan sitä puutetta.Hyvää Pääsisäistä;)!


Kommenttigreenhighlander7 - 03.04.2010

:) Hyvää pääsiäistä sinnekkin! Mulla on vaan yks vajaa kausi kokemusta näistä, mutta Målselvan lohi osoitti suurta mielenkiintoa perho-tyyppiin. :D


Kommenttijpk - 03.04.2010

En tiedä mikä siinä on että usein näitä marabou ja strutsi häkiläisiä perhoja pidetään "liian" tuuheina...Itse kyllä tykkään näistä,vedessä niillä on todella mahtava elävyys ja muoto! Ja jos se Frödinin poika näillä vetää lohta ku siimaa,niin ei nää kauhena huonojakaan voi olla! Hieno putki ja turbo-conari tuo varmasti lisää pyörteitä ja eloa perholle!


Kommenttigreenhighlander7 - 03.04.2010

Jepulis, näyttävät ihan vaapuilta veessä, kiva ko muutki tykkää, ite ihastuin näihin heti ko näin miten ne käyttäytyy vedeesä, lohetki tykkäs! :o)


Kommenttiajm - 05.04.2010

Minkälaisissa olosuhteissa tää on pelannu Målselvalla?Alkukausi,isovesi?Ite tein kanssa näitä Tenon+Laksin alkukauteen, jollain 15cm siivellä!Hieno perho!


Kommenttigreenhighlander7 - 06.04.2010

Hei, tulvaperhona oon käyttäny ihan alkukaudesta, paljo vettä ja roskaa, auringonpaiste. Alavirralla vetoperhona.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?