Soutuperho

Kommenttitapio - 22.04.2010

Joku vuosi sitten tehty perho.

Kommentit

Kommenttitommie - 27.04.2010

Haisee kalalle tänne asti;)


Kommenttijpk - 27.04.2010

Todella kaunis!Ei tuohon sidonnallisesti ole mitään lisättävää ainakaan mun silmin katsottuna!


Kommenttihc_flyfisher - 27.04.2010

Taattua Tapio "The Big Muscle" laatua! Virheitä on turha alkaa etsimään kalastusperhosta, joka on näinkin hieno. ;)

-HC


Kommenttiluonto-eno - 27.04.2010

Harvinaisempi malli ainakin minulle.Siistiä työtä ja herättää vain yhden vinkumisen aiheen;):missä oloissa toimii?Heitän villin veikkauksen:iltapäivällä auringossa värjääntyneessä vedessä tunturitulvan aikoihin?..vaiko eikö?
Nätti perho ja mielellään siitä ottaisi tietoa vastaan joten kiitos etukäteen!


Kommenttitapio - 27.04.2010

Jaa a. Eläissäni en ole ainoatakaan heittoa lohijoella tehnyt, joten vähä paha mennä sanomaan mitään. Tykkään vaan sitoo noita:D Tuskin totakaa ikää tulee heitettyä... Kapeenkosken niskalla ehkä...


Kommenttijpk - 27.04.2010

Kyllä siihen Kapeenkin taimen röytää kun tekee sopivan kokoiseen taimen koukkuun!! Onhan tossa hitunen Huopanaa...tai jotain näitä taimen klassikkoja. Heitä pois vaan,voi iloisesti yllättää!!


KommenttiKLA - 28.04.2010

Jos olisin kala niin lähtisin tuon komistuksen mukaan ;) , mutta kun en ole niin täytyy ihailla sivusta. :)


Kommenttiplayer - 29.04.2010

Malli suoritus kotimaisilla tyylillä, teknisesti oivallinen. Ehkä aavistus silmänpohjaan kutittaa kurkkuhäkilän alas viikkaus tauluperhomaisesti.

Eno.. tiijätkös ottikelin March Browningille ? Laitetaan siihen valaistukseen pikkasen lisää?


Kommenttiluonto-eno - 29.04.2010

Nööööh..kurkkuhääkkilä on hieman viikattu ja harjakoneen kautta pitäisi kuljettaa koko perho ennen kalastusta koska on vielä vähän "liian siisti" ilmeeltään...mutta yksinkertaisen kaunis,semmonen wanhan hyvän ajan perho tämä on ja jos runko olisi vaikkapa silkkiä niin ihan täyvvelleen olisi perinneaineksista tehty.Sille March Browningille selvää sukua.
Mihinkäkö Maatspraunia tyrkyttäisin?Elä Petri nuin vaekeita ja varsinkaan minulta ei kannata kysyä,että tiijjänkö..Se tietäminen on ihan eri miesten hommaa.Mutta veikaten joskus saa pikkuvoittoja ja veikkaan..ööööö...hhhmmmmm...no jos joka paikkaan.Ehkä kuitennii kirkkaan veden ja tumman kelin aikaa alkukesästä saattaisin suosia mieluiten,että pääset oikein selekäkeikkanauruja hekottamaan kun vastaus meni päin perperiä;)...Oonpa nähnyt sen perhon toimivan semmosella siniharmaalla kirkkaalla kelillä kirkkaassa vedessä kuitennii useamman kerran.Muutama vuosi sitten vast. oloissa meni kaverilla meleko jytky lohi siitä kun luuppi petti.Ilimankos minulla on aina ollunna niitä irtoluuppeja kohtaan silimät kierossa epäileväisesti.
Tämän perhon runko ottaa silimääni joka kerta kun sivun aukaisen.Mukavaa olisi jos perhosi pääsisi lohienkin arvosteltavaksi.Tuommonen ruosteväri on esim.jaakoissa ollut joskus hyvä esim.elokuussakin..


Kommenttiplayer - 30.04.2010

No joo..mitäs syytä minulla nauramiseen olisi, Browningiin voi laittaa melkein minkä sävyistä runkoa tahansa. Enhän mä voi mennä etelänhetelmänä kenellekään ehdottelemaan siiven sutimista. Etenkään kun on tuon riisipaperin tyylisen kultafasun nätisti asetellut. Kumminkin pahasti vinksahtaneena ruukaan ottaa ja mennä neuvomaan itseäni parempia sitojakin.


KommenttiJuho_123 - 01.05.2010

Jaaha. Siitä on aikaa kun viimeksi Tapion perhoa olen syynäillyt, mutta on se vieläkin tasapainoinen. Niinkuina kaikki muutkin sinulta AINA! Hieno perho, suomalainen tuoksuu vahvasti. Kurkku näyttää jäykähköltä, mutta sitä se tuskin on, tumma väri varmaan hämää.

Muutakuin laproaghia mattii ja joelle! =)


-Juho-


Kommenttitapio - 01.05.2010

Joo ei oo tosiaa tullu lisäiltyä perhoja pitkää aikaa :D Ehkä se taas tästä lähtee

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?