Mar Lodge

KommenttiElkhaircaddis - 24.04.2010

Tämmöstä tällä kertaa. En omistanu trappia ja kanelinväristä kalkkunaa jotka reseptissä mainitsiin, niin laitoin keltaista hanhee ja amherst-fasaania.

Kommentit

KommenttiElkhaircaddis - 04.05.2010

On näemmä unohtunut reseptistä, että alla on tippet. :D


Kommenttiperho-marja - 04.05.2010

Tämähän se on ongelma...
minä en näitä hienoja lohiperhoja ole alkanut edes kokeilemaan, kun aina pitäisi tilata taas jotain materiaalia kotiin, ja kohta on koko koti (onneksi on omakin työhuone meillä äidillä)
täynnä sulkia, höyheniä ja karvaa.....
en näistä paljo tiedä,mutta mun mielestä tää on kaunis!Mutta meneeks` tuo toinen Macao vähän alaspäin....?Onkos se oikeasti sitten merkitseväää jos ei ole kilpailuperho?


KommenttiElkhaircaddis - 04.05.2010

Tuskin kalastuksessa hirveenä vaikuttaa mutta tähänkin voisi varmaan joku vähän asiaan vihkiytyneempi antaa mielipiteensä.


Kommenttipikkujuso - 04.05.2010

No minä näistä mitään tiiä mutta jotain parannusehdotuksia:

-hela ja pyrstö on hyvä. Junget pikkasen lyhyemmäks, 1/3 crestistä olis aika passeli.
-strutsin siikaset on pikkasen pitkiä, koita löytää lyhyempisiikasista. Yksi vaihtoehto on dupata vyö, tulee myös kestävämpi.
-Runko on hyvä, omaan silmään saisi olla paksumpi ja kartioitu. Ja mustaa osaa pikkasen pitemmäks.
-Häkilä on hyvän mittainen.
-Siivestäkään ei kamalasti keksi parannettavaa. No ehkä vähän paksummat kaistat, että erottuisi kunnolla.
-Pää onkin suurin murhekryyni. Leikkaa vähän jyrkemmässä kulmassa matskut pois, ja vähän tarkempana lakkauksessa niin ei pääse valumaan.

Nämä siis omaan silmään parannettavaa.

-Janne

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?