N.E.M.O (Northern Esox Monster Orgasm)

Kommenttijpk - 30.04.2010

Yleisön pyynnöstä haukipopperi peurankarvasta. Nimestäkin se selviää,että kyseessä on suuria tunteita pohjoisen hauessa herättävä sidos pinnalla popperoiden! Olkaa armollisempia kuin parempi puoliskoni,hänen mielestään olen "hullu".. :)

Kommentit

Kommenttijpk - 05.05.2010 (Muokattu 5.5, 08:21)

Haukiperhosteliat,kommentteja!!


KommenttiHesma - 05.05.2010

En ole haukiperhostelija mutta... Hulluus ja nerous kulkevat usein käsikädessä ;) Thin red line... as they say... :)


Kommenttipyhälahti flyfisher - 05.05.2010

Nonni nonni! Hieno on! Ei löydy valittamista, kuten ei sinun aiemmistakaan perhoista:D Tuota sitten vähän ajan päästä uittamaan? :) Haukienkin kutu on jo monella järvellä jo ohi. Saako muuten kuvaa vielä edestäpäin?:) Et minkalaisen kupin oot saanu siihen:) Nimi muuten aika nätti:D ;)Ja itse perho!


Kommenttijpk - 05.05.2010 (Muokattu 5.5, 09:08)

Tästä ei tullut räpsäistyä kuvaa edestä,mutta on siinä kohtalaisen hyvä "kuppi". Ja muoto on muuten pyöreä,mutta alapuolen olen leikannut melko suoraksi. Tuostakin kuvasta näkee,että etummaiset karvat jätin sojottamaan eteenpäin jotta se kuppikin muodostuisi...

P.s. Toki muutkin kuin haukiperhostelijat saavat kommenttinsa jättää! ;)


Kommenttiluonto-eno - 05.05.2010

Justiinsa sellainen kuin mielessäni tuumailin vaan toteutuksen onneksi jätin sille joka osaa ja sinähän osaat!Helekutin isotöinenhän tuo on mutta lopputulos palkitsee sitojan ja katsojan.Ihmettelen kovasti jos hauki ei arvosta.Tässä taidenäyttelyssä se arvostus on tulkittava niin,että katsoja tykkää kun repii teoksen riekaleiksi;).Nyt on meilläkin kutu vauhdissa ja hauet huutelevat popperien perään.
Kireitä;)!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?