Homard àl'armoricaine

KommenttiKana-ankka - 18.05.2010

Tarjoillaan valkoviinikastikkeen kanssa tomaatin, sipulin ja yrttien kanssa keitettynä.

Kommentit

Kommenttijpk - 21.05.2010

Härskejä!!! Eli siis oikein tyylikkäitä katkatuksia!! Itse katkaperhojen ylimpänä ystävänä tykkään kovasti ja sitaisen varmaan muutaman tuommoisen itsellenikin!! ;)


KommenttiElkhaircaddis - 21.05.2010

Suoraan kylmähyllystä :D, aikas jännä


KommenttiImamar - 21.05.2010

No joo onks täs mitää järkee klo 12 pe yönä. TUli nälkä ku perho näyttää herkulliselta ravulta


Kommenttijpr82 - 21.05.2010

Tosi hienoja perhoja ite yritin sitoa jotain vastaavaa joskus..Ei oikein onnistunu :) Miten lie kyseessähän on ilmeisesti jonkin muun ravun jäljitelmä kuin katkaravun?? Ajattelin ku katkalla ei vissiin nuita saksia ole? korjatkaa jos väärässä olen...Mut perhoihin en mitään lisää laittais tai pois ottais..Muuten minkä kokoiseen koukkuun on tehty??


KommenttiElkhaircaddis - 22.05.2010

Tämä jäljittelee ilmeisesti hummeria, niin ei se ole ihme jos nälkä tulee. :D


KommenttiKana-ankka - 22.05.2010

Homard=hummeri ranskaksi
Koukku on partridgen klinkhamer kokoa 8, eli vähän turhan pieni hummeriksi, joiden tiedetään kasvavan jopa metrin mittaisiksi.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?