Jock Scott

KommenttiElkhaircaddis - 01.06.2010

Päätimpä sitten kokeilla tuota monofiiligutin tekoa ja valitsin tähän tarkoitukseen Jock Scottin.

Antakaahan palautetta ja rakentavaa kommenttia, pahoittelen tuota koukun mutkan maalin hilseilyä, en tiedä mistä johtui (maalausvirhe tehtaalla?).

Kommentit

Kommenttigreenhighlander7 - 03.06.2010

Komia perho. Tuo hilseily voi olla myös karkasu vika/ jotain vikaa rautaseoksessa/liikaa hiiltä ko ruostuu nuin.. Mukava ko jaksat kirjottaa noin kattavan sidontaohjeen. :)


Kommenttihauen koukkaaja - 03.06.2010

Hieno perho. Miten sen levysiiven saa pysymään tuolla lailla kasassa? Itselläni menee kalkkuna aina semmoseksi kimpuksi kuin karvoja oisi. Onko siihen oma tekniikkansa, vai lieneekö osaaminen sitten vain harjoittelun tulosta? Itse laitan siten että pidän siipeä kahden sormen väissä ja sitten löysä lenkki, ja sitten toinen ja kiristän. Teenko väärin?


Kommenttijpk - 03.06.2010

Ei paha ei. Päätä kun saat hieman pienennettyä ni vot! Joo,hauen koukkaaja,juurikin noin kun teet ja vielä kun kostutat vesilasissa tai suussa ne tyvipäät josta sidot niin asettuu nätimmin!


KommenttiElkhaircaddis - 04.06.2010

Joo kiitoksii kommenteista lisääki saa laittaa, hauen koukkaajalle, pitää sitä aina itsellänikin asetella kalkkunaa muutama minuutti ennen kuin asettuu :D, jpk pään suuri koko johtuu siitä että lanka valahti tuon pään yli tuohon koukun varrelle, jolloin jouduin purkamaan päätä ja korjailemaan hieman, taisi se lankakin pari kertaa katketa.


Kommenttijpk - 04.06.2010

No mut ei se pää paha ole...jos nyt jotain viilattavaa haluaa etsiä niin se. Muuten olet onnistunut hyvin!!


Kommentti-jyke- - 04.06.2010

Hiukan tuo kate crest pistää omaan silmään... Lähtee edempää kun tuo siiven tyvi jolloin tuohon siiven ja katteen väliin jää tuommoinen rako.
No pientähän tämä, jos kalastukseen menee niin tuskin haittaa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?