Davy Wotton Salakka

Kommenttijpk - 30.06.2010

Kesällä ei paljon sidontapenkki kulu,mutta kesän koskiin tuomat salakat ja muut pikkukalat kirvoittivat tälläisen sitomaan..

Kommentit

KommenttiHesma - 08.07.2010

Taas kerran mahtavan hieno perho JPK:lta. Nyt yritän olla hyvin varovainen sanoessani tätä, joska perho on niin hyvin sidottu. Mielessä kävi vain, olisiko tuo pyrstö eläväisempi jos se olisi leikattu hieman lähempää häkilän kärkeä tai ohuempiruotisesta häkilästä? Näyttää jotenkin paksulta tuo ruoti tuossa, vai hämääkö kuva vain? Mutta siis pääpaino ajatuksella, että perho on erittäin hyvin sidottu ja varmasti kalatkin tykkää! :)


KommenttiKirva - 08.07.2010

Ja taas kerran!!! Jpk kuuluu ehdottomasti perhorasian eliitti sitojiin.Kyllä varmasti kalat tykää!!! KIREITÄ! Kirva


Kommenttijpk - 08.07.2010 (Muokattu 8.7, 10:51)

No kiitokset jälleen! Hesma,näin jälkikäteen olen kanssasi aivan samaa mieltä!! Katkaisin ja sidoin häkilät hieman turhan juuresta joten elävyys varmasti hieman kärsi ja samoin myös sopusuhtaisuus. Toisaalta pyrstö saa olla kookaskin hahmon luomiseksi ja vedessähän se ikäänkuin "kutistuu". Seuraavat Wottonit sidon ehdottomasti lähempää häkilän kärkeä. Alkuperäisessä ohjeessa tuo häkilänippu on vielä sidottu tuosta mylar-putken päästä kiinni,itse jätin auki juuri tuon elävyyden lisäämiseksi.Tippa pikaliimaa ja mylar ei purkaudu!


KommenttiJuustoLa - 08.07.2010

Voi luoja! Kyllä tässä ihan kateus iskee itse kullekkin sitojalle ku tommosii perhoja kattelee. On kyllä tosi komee!

Ja KIREITÄ toivottaa tämä tavallinen kuolevainen. :D

-juho-


Kommenttijpk - 09.07.2010

Tästä tulee muuten hieno ahven kun vaihtaa mylarin kultaan ja häkilät oranssiin ja tekee tuon siiven keltaisesta ja vihreästä hanksista ja raidat mustalla sprii tussilla...kokeilkaapa! ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?