Pupatus

Kommenttikalasaalis - 12.07.2010

Elikkä tämmösen inspiraation iski Kitkan reissulla avatun harjuksen mahan sisältö. Näitä ötököitä oli siellä monta ja eri kokosia ja värisiä mut yleisinin oli aika vaalea ja jtn #14 koukkukoon kokoisia.

Kommentit

Kommenttijpk - 15.07.2010

Aika näpsäkän näköinen pupa!! Tykkään kyllä ja uskoisin kalojenkin pitävän! Siistiä sidontaa,loistavaa!! ;)


KommenttiJartza - 16.07.2010

Komppaan edellistä.... todella pyytävän oloinen & hyvin sidottu. !!! :)


Kommenttikalasaalis - 16.07.2010

Kiitosta kommenteista, ja perholla on jo tilillään pari ahventa pienen neitsyysuiton jäljiltä, nyt sitä isoa pyytämään Kostonjoelta ;)


KommenttiImamar - 19.07.2010 (Muokattu 19.7, 21:02)

No joo. Kaunis ku sika pienenä. Itellä menossa nyt neljättä vai onkohan jo viidettä vuotta kausi, jolla yritän tulla mahd. yksinkertaisilla sidoksilla toimeen. Ja siten että on vain muutama sidos rasiassa monina kappaleina. Ja vain muutama (yksi ) rasia matkassa. Niin tuolta pohjalta mietin vain että oiskohan ollu mahkut saada kalan silmään yhtä tehokkaasti niitä houkutteleva sidos vähemmällä tekniikalla aikaiseksi?


Kommenttikalasaalis - 20.07.2010

Toki se yksinkertainenki tekniikka kalalle riittää mut tahtoo tekemisen puute pistää kokeilemaan kaikenlaisia tekniikoita. Mulla toinen kausi menossa ja rasian sisältö on aika pitkälle yksinkertaisella tekniikalla tehtyjä perhoja mut mukaan mahtuu aina muutama vaikeampi ja monimutkaisempi suttura. :)


Tässä on yksi sidos vähemmällä tekniikalla Tässä on yksi sidos vähemmällä tekniikalla
pupa.jpg (71.7 KT)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?