Black Doctor (karsittu)

Kommenttipikkujuso - 19.08.2010

Treeniä sm-kisoihin, vaikka en lohisarjaan osallistukkaan...

Palautetta kaivataan...

Kommentit

Kommenttikumppari - 27.08.2010

Vaikka en lohiperhoista juuri tiedäkkään, niin ei voi muuta sanoa kuin että pirkaleen siistiä/upeaa sidontaa...
"Way to go!"


KommenttiKorkki88 - 28.08.2010

Runko kenties hiukan epätasainen, mutta muuta vikaa perhosta en kyllä löydä. Siipi on varsinkin vallan mainio :)


Kommenttijpk - 28.08.2010

Eniten mua häiritsee tässä toi häkilän leikkaaminen takaa,mutta muuten varsin mallikasta sidontaa!Rungossa pienehkö paksuneminen toisen kierteen kohdalla,siipi vallan mainio!! Hyvältä näyttää!


KommenttiJermoni - 28.08.2010

Alussiivessä parantamisen varaa sen verran, että strippaa/leikkaa ne siikaset pois joissa ei ole tuota barred väriä eli niitä raitoja. Itse myös katkaisen sen tippetin latvan pois, jolloin alussiipi ei tule niin helposti näkyviin siiven ylälaidasta, kuten tässä hieman näkyy. Runkoon tosiaan hieman tasaisuutta lisää, muista alusrungon huolellinen tasaus. Jos runkohäkilästä yläpuolelta täytyy siikasia eliminoida, niin nykimällä varovaisesti saa siisteintä jälkeä (ei näy ne katkaistut tyvet). Kurkkuhäkilän harjaus kostealla harjalla ja sen jälkeen muokkaus hieman kaarevaksi saisi aikaan myös hieman huolitellumpaa ulkonäköä.
Ei siinä kauhiasti muuta, aivan soiva peli se on :)


Kommenttipikkujuso - 28.08.2010

Kiitän, erityisesti Jermonia :)

Tuohan on sidottu nopeasti, ts. kaikki kerralla paikalleen. Nyt kun tuli mallardia niin vois yrittää vääntää jotain ihan tosissaan.

Rungossa on joitain uni strechin tapaista halpiskamaa. Olin pohjustanut rungon liian paksuksi vrt. jatke että mustaa silkkiä ei voinut käyttää, itsellä mustana ainoastaan paksua luonnonsilkkiä.

Tuo kurkkuhäkilän muokkaus noin pitää pitää mielessä ;)


Kommenttianatoli - 31.08.2010 (Muokattu 31.8, 18:50)

Perho näyttää ookoolta! Muutamia huomioita: Pää näyttää oudolta omalla ruudulla, käytitkö lennokkimaalia? (itse olen siirtynyt värjättyyn lakkaan). Häkilässä on jotain outoa, ihan kuin sitä olisi leikattu. SM-kisoissa ei kannata häkilää leikata sillä siitä saattaa juri rankaista karkealla kouralla. Tippetit näyttävät myös olevan eripituiset ja alaosasta on näyttää myös raidat leikatun pois. Mallardit ovat myös todella ohuet ja vähän tippuneet hartioilta.

Musta tohtorihan on mitä loistavin, siitä todisteena tänä vuonna saamani 7 kilon lohi tenolta. (oli kyllä kyljestä kiinni)


Kommenttipikkujuso - 31.08.2010

No tuotatuota...

Kuten reseptissä lukee, pää on punaista villaa. Häkilää on kyllä leikattu, mutta tämäpä ei olekkaan kisaperho. Tippetit ovat paskalaatuisia, ei ole todellakaan leikattu. Mallardia ei perhossa edes ole.

Yleinen käytäntö on ettäkylkikaloja ei lasketa. Tuokin kala olisi voinut jäädä mihin tahansa kiinni...

Tuon perhon korjatun version kuva on tossa alempana. Siis perho on sama, mallardit lisäsin, siistin tippetin, yläkaarta muokattu ja parempi pää tehty.

Ja haljenneet mallardit on nyt korjattu.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?