Royal coachman

Kommenttisanteri94 - 02.09.2010

Tippet pyrstön unohdin, en tajua miten. Tämmönen vähän pelkistetympi tällä kertaa.

Kommentit

Kommenttihc_flyfisher - 13.09.2010

Todella hieno perho.

Yksinkertainen, pelkistetty mutta kaunis. ;)

HC-


Kommenttijpk - 13.09.2010

Joo,ei tuo niitä tippettejä kauheasti huuda...eikä kalatkaan.


KommenttiJuhanaK - 14.09.2010

Hyvää jälkeä. Kalastukseenhan tämä taitaa olla, joten siipi saisi olla runsaampi ketusta sidottuna. Mutta tosiaan, tosi hyvää sidontaa.


Kommenttitommie - 14.09.2010

Niinkuin edellä jo todettiin,lisää kamaa siipeen,kettu kun tuppaa menemään melkosesti länään kastuessaan.Kalastus malleissani oon joskus lisännyt myös 2 kpl fläsää siipeen.Pyrstön puuttumisella en ole huomannut olevan kalan saantiin mitään merkitystä,aina tulee yhtä huonosti;) Omassa rasiassa on royaleita ilman pyrstöä,tippet pyrstöllä sekä crestillä tehtynä,eroa en ole huomannut. Mutta asiaan,nättiä jälkeä!


Kommenttisanteri94 - 17.09.2010

Kiitos kommenteista.


Kommenttiluonto-eno - 21.09.2010

Saattaapa olla vaikka kuinka hyvä onki.No kettusiipi saisi olla ehkä paksumpi mutta tuosta pyrstöstä en malta olla mainitsematta..Nimittäin sillä-tai sen puutteella voidaan vaikuttaa ratkaisevastikin kalastavuuteen.Pyrstön paksuudella,materiaalilla,pituudella saa muuteltua uintiliikettä,uintisyvyyttä kuten myös jättämällä sen pois.Käytetyllä solmullakin asiaan voi vaikuttaa.Ulkonäköön,perhon hahmoon ym.ilmeeseen on pyrstöllä(tai sen puuttumisella) usein huomattavasti vaikutusta.Ainakin minulla ratkaisevat nämä seikat paljon saanko melekein kalan vai onko taas tärppisoppailta;)...eli matskuja koukun eri osiin tilanteen mukaan.


KommenttiHarri-Jesse - 29.11.2010

Vois ne tipetit silti tuossa olla koska mun mielestä se ei ole Coachman jos tipetit puuttuu.


KommenttiMesikämmen - 29.11.2010

Harri-Jesse on oivaltanut asian oikein. Jos perho nimetään klassisen esikuvansa mukaan, tulisi siinä olla esikuvansa mukaiset osat ja värit. Muulloin puhutaan muunnoksesta tai jopa ihan muusta kuin esikuvastaan.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?