Raatokärpänen

Kommenttijpk - 04.09.2010

Laitetaan nyt tää raatokärpänenkin rasiaan...

Kommentit

Kommenttihc_flyfisher - 09.09.2010

Hieno kärpänen, Näyttää melko yksinkertaiselta vieläpä sitoakin, pitää kokeilla joskus.

Ei muuta kuin 3 kärpästä yhdellä iskulla siimaan, ja joelle MARS! :D

- HC


Kommenttijpk - 09.09.2010

Mun on pakko sitoa näitä yksinkertaisia juttuja vaan.. ;)
Helppo on sitoa ja siivet voi tehdä vaikka hedelmäpussista repien niin on vieläkin yksinkertaisempi ja varmasti yhtä kalastava! Lätkä...eikunsiis spigotti heilumaan vaan!!


Kommenttitommie - 09.09.2010

Hah,ensin katoin,et jpk laittaa saman perhon kahteen kertaan,mut sehän oliki housefly mikä sulla täällä jo oli.Jälleen kerran loistavaa ja innovatiivista sidontaa!Thumbs up!


Kommenttiharjus98 - 09.09.2010

Aivan mahtava kärpänen!!! joelle vaa piiskaamaan:D


Kommenttikoala - 09.09.2010

Aika makee, vaikka en kyl kalastas tollasen. potuttas vaan jos perho häviis :/


Kommentti-op- - 09.09.2010

Toi siipi on kyllä upee...osaispa itekkin:D


Kommenttiluonto-eno - 09.09.2010

Mukava on katella näitä luomuksiasi.Kärpänenhän se siinä!Missä lie kaverinsa possu?Eikös ne Kummelissa rallatellu kaksistaan:"Possu ja kärpäänen oovat kavereitaa..."

Pitäsköhän minun nyt yrittää kuulostaa oikein viisaalta viisastelijalta..?No tämän(kin)kerran:Mitenkähän kävisi silmiksi tälle tai muillekin vastaaville önniäisille semmonen Veli Autin korentoperhoissa helekutin kauan sitten näkemäni ratkaisu?Se tehtiin sitomalla riikinkukon herlit silmien kohdalle ja sitten herli solmittiin vaikkapa sidontaneulan avulla sellaiseksi pyöreäksi silmän muotoiseksi solmupalloksi puolelleen.Herlipallo vedetään sitten löysän lankakierroksen alla paikoilleen ja sidotaan juuresta kiinni Siis solmua solmun päälle kunnes on mieleinen mollisko öögona;)Voihan sen näköelimen tehdä muustakin mieleisestään tavarasta tuolla systeemillä kun nykyään on matskuja niin markkinoilla niin etten ainakaan minä edes yritä pysyä perässä.Kireitä!


Kommenttijpk - 11.09.2010

Kiitokset nyt vaan! Joo,silmien tekoon on varmasti monenmoista jippoa ja tuo mainitsemasi olikin minulle hieman uudempi tapaus. Jossain muistan nähneeni sellaisenkin,missä sukkahousun sisään sullottiin jotain hiekkamaista värillistä jauhoa (helmistä jauhettua?) ja niistä tehtiin pallukat silmiksi. Läheltä näyttivät kyllä tosi aidoilta verkkosilmiltä!!Kannattaa olla sitoessaan vaan aika ennakkoluuloton ja koittaa kaikkea mahdollista ja mahdotonta!! ;)


KommenttiImamar - 13.09.2010

Hyi saakeli. Paska haisee ja paskakärpäsiä lentää. Missä on kärpäslätkä?


Kommenttiperhoman98 - 26.10.2010

Oot sä ihan tosissas Imamar. Jpk :han on nero


Kommenttigreendoctor - 05.01.2014

Hieno kärpänen, yksi siiventeko tekniikka on raapia tuohon helmiäiskalvoon neulalla nuo siipien kuviot ja pyyhkäistä siihen vedenpitävää tussia. Sitten kun nopeasti pyyhkii sen tussin pois niin väri jää sinne siipien kuvioihin


Kommenttijpk - 17.01.2014

Sitä tekniikkaa olen käyttänyt noissa mun korri ja päivyri jäljitelmissä....

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?