Black Orange Shimmer

Etuviistosta

Kommenttijpk - 04.09.2010

Japanilaista perhonsidontakulttuuria...Löysin Ken Sawadan kotisivuilta mukavan näköisiä sidoksia ja tuuppasin putken penkkiin..tälläinen sieltä sitten tuli. Kommenttia otetaan vastaan..

Kommentit

Kommenttijopeli - 11.09.2010

Sawadan sidoksista on helppo tykätä! Hyvän näköinen perho, tuommonen shrimppihommeli tulee itellä mieleen. Eikö olekin mukavan haastavaa kuvata lähes täysin punaista perhoa ? Joskus menny hermot semmosen kanssa


Kommenttijpk - 11.09.2010 (Muokattu 11.9, 21:50)

Totta puhut!! Kuvia tuli otettua varmaan 50 ja viimein keksin tuon tummaihoisen toisen tyttöystäväni taustaksi eli mustan kitaran. Siihen sain tyydyttävät (mutta ei hyvät!) kuvat otettua. Vaikea juttu totta tosiaan ja oikeassa olet myös Sawadoista...kauniita tekeleitä,itse en osaa samaa tunnelmaa perhoon vielä henkäistä... Maybe someday! ;)


Kommenttihc_flyfisher - 12.09.2010

jpkookin musamiehiä, kun kitaran päällä perho kuvattu? Itsekin monesti meinannut espin päällä kuvata!

Ainiin ja todella nätti perho! I like it!

:D


Kommenttijpk - 12.09.2010

Henkeen ja vereen musamiehiä...tuo on musta Les Paul minkä päällä kuva on otettu,toinen vaihtoehto olis ollu mattamusta LTD.. ;)


Kommenttihc_flyfisher - 13.09.2010

Poikkeaa kyllä nyt aiheesta pahasti, mutta itsellä meren sininen Ibanez sz 520, mattamusta, keltareunuksinen Esp eclipse ja kuusipuinen musta, Yamahan puoliakustinen. Siis pääkäytössä.

Musiikki ja perhokalastus, Aijai siinä on elämän suola! :)

Ps. tos olis: http://www.myspace.com/nosignoflifeband


Kommenttijpk - 13.09.2010

No kai täälläkin näin hienoinen off topic-muljahdus sallittaneen? Ja yhdyn täysin lauseeseen: Musiikki ja perhokalastus, Aijai siinä on elämän suola!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?