Extended Body Damsel Nymph

Kommenttijpk - 04.10.2010

Jatkoperällinen korentonymfi. Itsellä ei kauheasti ole kokemusta suden-/ja neidonkorento perhojen kalastavuudesta,mutta kivalta tämä ainakin sitojan silmään näyttää! Onko muilla kokemuksia?

Kommentit

Kommentti--TePa-- - 10.10.2010 (Muokattu 10.10, 18:46)

Hienoa työtä JPK! Kaunako sie oot sitonut kun noin hienoja väsäät? Kommentois mun Tulevat Blueking ja Orangez... Mie en oo käynyt yhtään Sidontakurssia loppuun... Vaan 4 kertaa olen käynyt sitomassa opettajalle. Ja se sano, että olen hyvä sitomaan (sen mielestä HUOM. Siihen nähden että en ole missään muodossa käynyt opetuksessa... )


Kommenttigreenhighlander7 - 10.10.2010

Luulis toimivan, olin toissa alkukesänä yhellä lammella täällä Norjassa, taimenet oli syöny niin paljo kaikenmaailman larvoja/nymfejä että ko nosti maihin niin muunmuassa sudenkorennon nymfejä ryömi suusta ulos.. kiittelivät kovasti täpärästä pelastumisesta.. :)


Kommenttigreenhighlander7 - 10.10.2010

PS. itseasiassa mullahan on videopätkä youtubella reissusta.. http://www.youtube.com/watch?v=HX1XYgmt4rM


Kommenttihc_flyfisher - 10.10.2010

Moi jpk!

Hienon otikkaan olet taas kietonut.

Ten points kalastusperho! ;)

Itse muutaman kirjolohen olen jatkoperällisellä sekä ei jatkoperäisellä neidonkorentojäljitelmällä saanut. Muistaakseni jokusen pienen taimenenkin.

Varsinkin keväällä tuntunut pelittävän hyvin!

- HC


KommenttiHesma - 11.10.2010

On kyllä loisto perho. Itellä kanssa hyviä kokemuksia tämäntyylisistä, nimenomaan keväällä. Väreinä ruskea ja oliivi toiminut parhaiten. Tosin näin hienoja en ole uitellut joten varmasti tämäkin kelpaa. :)


Kommenttijpk - 11.10.2010

TePa,perhoja olen sitonut noin 15 vuotiaasta,tosin välissä oli yli kymmenen vuoden tauko etten koskenutkaan sidontavälineisiin. Kolmevitonen kun olen niin onhan niitä sitten toistakymmentä vuotta aktiivisesti tai vähemmän aktiivisesti väsätty. Kotipaikkakunnalla vedin sidontakurssia kansalaisopistossa muutaman vuoden. Sitomaan oppii sitomalla,itselläkin kohennusta tapahtuu kokoajan kun vaan jaksaa sitoilla!
Kirrelle tää on suunnattu ja etenkin istarilammilla luulisi toimivan. Tänhän voi sitoa myös booby-tyylisenä ja kalastaa uppoavalla siimalla. Oliivi on hyvä väri,toki ruskeaakin kannattaa kokeilla. Ja sidonnallisesti tämä ei ole kauhean vaikea,perän tekeminen on se hankalin pointti..
Kiitokset kommenteista jälleen! :)


Kommenttiluonto-eno - 11.10.2010

Oikein näpsäkkä sidos.Vastaavan tyylisiä irtoperiä ostin joskus valmiina koska laiskuus välillä vaivaa.Kalaa noilla saa kun esim.nykyttelemällä pohjan tuntumassa uittaa mutta voeeee hidsinhidsi..!Sepä kalan tärppi sitten antoi aihetta unettomiin öihin ainakii minulla.Joka kerta jäin miettimään,ottiko kala perhon nymfinä,pikkukalana vai muuten vaan kun kerran jotain tarjotaan.Kaikenlaista harmia immeisen elämään mahtuu!Ei pinkkiliitsin kanssa tarvia tuolleen rätnäillä;)....


Kommenttijpk - 11.10.2010

No onko Eno tuolla väliä milasena otuksena kala nämä luomuksemme hyväksyy,ottihan se on pääasia! :) Ja tokkiinsa tämänkin voipi pinkkinä sitaista!! ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?