Red tag (Kehitysperho)

Kommenttierkkijorma69 - 03.11.2010

Perus perho helppo sitoa.

Kommentit

KommenttiPortos69 - 08.11.2010 (Muokattu 8.11, 07:38)

Siinäpä varsin mallikkaasti sidottu red rag noin kokonaisuutena kalastusperhoksi. Itse tykkään toki tehdä näihin pikkasen pitemmän häkilän, mutta en usko että tuo mitenkään vaikuttaa tässä kalan syöntihalukkuuteen. Että paranneltavaa tässä ei kyllä oikeastaan olekkaan sittenkään kuin että vähemmän lankaa tuohon päähän koska perho pysyy mainiosti kasassa ilman tuota valtavaa määrää lankaa päässä. Ja tarkemmin kun sitäkin oikeastaan kahtoo nii eipä se pääkään kovin älyttömiin mittasuhteisiin ole kumminkaan venähtäny, että kuten jo alkuun laitoin niin varsin hyvännäköinen kalastusperho on kyllä kuvassa :)


Kommenttisamppa.97 - 09.11.2010

Aivan rungon lopusta näkee, että olet laittanut kierteenkin, mutta ei se haittaa kalan tuloa! Ja hieno on! :)


Kommenttikemu - 10.11.2010

Ei se ole kierre vaan riikinkukon siikasen reuna=)
ihan perus. toimii=)


Kommenttikoskisjukka - 21.10.2011

Jep, eihän tässä kierrettä ole.

Mutta kierre ei todellakaan haittaa!!! Se vaan ei kuulu alkuperäiseen reseptiin. Kierre antaa kestävyyttä muuten niin heppoiseen riikinkukkoon. Kalojen ei tarvitse kovinkaan montaa kertaa puraista runkoa, niin jopa runko purkautuu. Itse teen harjuksille tarkoitettuihin punaper***siin kierteen ihan vaan kestävyyden vuoksi. Itse sidon näitä 10-16 kokoihin. Hieman sinistä kurkkuhäkilää ja vasten aurinkoon niskalle nakattuna toimii kuin junan vessa.

Toimii painotettuna pohjassa, välivedessä uitettuna ja runkohäkilällä pinnassa. Sanon kolmekymmenenvuoden onkimiskokemuksella - YKSI PARHAISTA HARJUSPERHOISTA!!!

Kommentoi

Tämä perho kuuluu kehitysperhoihin, huomioi se kommenteissasi.

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?