Trouble Double Taimenelle

Semmosta

Kommenttikalasaalis - 11.11.2010

Terve taas!

Ihan ensimmäiseksi kysyn onko kenelläkään kokemusta noista Tiemcon TMC 707DS-koukuista? Ostin rasian sellaisia(10kpl, 9.50€) ja oon pettyny, osa koukuista on silmättömiä ja osa muuten vaan vääntyneitä. Onko muille sattunu tällaista kyseisten koukkujen kanssa?

Ja perhosta sen verran että ihan tyytyväinen oon lopputulokseen. Siipi aiheutti vähän päänvaivaa liian pitkän tauon vuoksi, eikä millään meinannu asettua paikoilleen.

Kommentit

Kommenttigreenhighlander7 - 13.11.2010

Siinäpä maukkaan näkönen perho, hyvä väriyhdistelmä ja sidontajälki on siistiä.


KommenttiNalle Karvatassu - 13.11.2010

Tilasitko koukut mistpoolista, jos tilasit niin voit palauttaa ne ja saat hyvitystä.


Kommenttijpk - 13.11.2010

Nätti on ja kuten jo aiemmin sanoin niin tätä sopii lohellekin tarjoilla! :)


Kommenttikalasaalis - 13.11.2010

Kiitos kommenteista! :)

Koukut kävin ostamassa Oulun Kärkkäiseltä ja sinnekin kertyy matkaa sen verta paljo etten kehtaa koukkuja lähteä palauttamaan. Teen perhon kaikkiin "ehjiin" koukkuihin ja ostan lisää tarpeen tullen. ;)

Jpk:lle vielä erikseen, kai luit sieltä toiselta sivulta miksi lohi ei vielä pääse maistamaan tuota perhoa? ;)


KommenttiMrJanusca - 13.11.2010

On kyllä komia perho:D minä tykkään!!!


Kommenttikalasaalis - 13.11.2010

Kiitos! :)


Kommenttikahen kilon siika - 13.11.2010 (Muokattu 13.11, 23:12)

Komia on !!!!


Kommenttiterminator - 14.11.2010

On nätti perho! Mulla on näitä samoja koukkuja, eikä mitään moitittavaa. Sulle on varmaan sattunut jostain huonosta erästä koukut. (?)


Kommenttikalasaalis - 14.11.2010

Kiitokset! :)

Se on sitte ollu maanantai kun ovat tuon erän tehneet. Sattuuhan sitä :) Noh ei se sitominen siihen kaaju ;)


Kommenttiluonto-eno - 14.11.2010

Joo.Ei ole osunut kehnoa koukkuja minullekaan tuossa sarjassa.Teräviä ne kyllä ovat ja ainoa arvelun paikka on siinä kun runkoa ei ole juotettu yhtenäiseksi.Pikistä ja sidontalankaa olen tarjonnut vahvikkeekksi.Perho on hyvän näköinen vaikka ohentaisinkin oravan osuutta siivessä vaan sekin asia riippuu paljon paikasta jossa ongit eli virran voimasta,lämpötilasta ym.henkimaailman jutuista joten ei ole kirkossa kuulutettu siipikommenttini.Kuparikierre kertonee,että menet kalaan loppukauden puolella?Menisikö synkeällä kelillä lohen puruleluksi ja sateella varsinkin?Luulin,että siipi on tavia mutta olipa sitten vaikka sorsaa niin nätti kuitenkin.Nämä on perusperhoja ja sitten vaan kysymään lohelta mihin rasiaan sijoitetaan jatkossa;)


Kommenttikalasaalis - 14.11.2010

Kiitokset enolle!

Eipä ole ennen käynyt mielen vieressäkään että kupari ois se loppukauden väri, no nyt sekin sitten tiietään :) Loppukauteen menee ens kesän kalastus mulla mikä ei sinänsä haittaa, koska koulun vieressä virtaa mukava kalastuspaikka, Kostonjoki. Siellä on loppukaudesta punamustat pörhöt toiminu parraite ;)
Heinäriä se on, kaverilta sain puolikkaan sorsan käsiteltynä ja kovasti on tullu käytettyä, hienoa materiaalia. :)


Kommenttijpk - 14.11.2010

Jep luinhan minä! Toivottavasti kumpikin päästään tulevaisuudessa tarjoilemaan tuotoksiamme myös lohille,ainakin itselläni olis kova hinku päästä lohtakin perholla heittelemään,mutta aika ei anna periksi... Mutta onneksi saa taimenten ja kirjolohien kanssakin treenailla,jos sitten joskus.... ;)


Kommenttikalasaalis - 14.11.2010

Asiat pitää vaan järjestää niin että joskus pääsee sinne lohijoelle :) Haaveena on söpö pieni mökki tuonne lappiin jonnekkin lohijoen lähistöön :) Mikä sen parempi reenikala kun istarikille ja luonnon tane, helposti kalastettavissa ja luomut osaa taistella... ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?