Royal Coacman

Kommenttisamooja - 07.12.2010

Herra kojamolla ja miksei muillekin joen suomupeitteisille asukeille hämmästeltävää.

Kommentit

Kommenttisamooja - 13.12.2010

Jäänyt runko näköjään reseptistä pois:
1/5 riikinkukon herl, 3/5 pinkki silkki, 1/5 riikinkukon herl.


Kommenttisoininen - 13.12.2010

Sidontajälki on kyllä kiitettävää työtä ja perhon värejä ei käy kiistäminen, koska klassikon värithän tässä on. Lieneekö tuossa mitään hämmästelemisen arvoista? Ei muuta, kuin paksu peruke ja tittiä turpapielestä kiinni. ;)


Kommenttiluonto-eno - 13.12.2010 (Muokattu 13.12, 10:51)

Siisti ku sika pienenä;)!Kyllä ne erilaiset Coachmannin muunnokset pelittää helpostikin vaan kun joutuu yleeensä etsimään sen mikä toimii just siinäjasiinä hetkessä.On kuulunut huhuja,että juuri kuvan perhon tyylinen olisi ollut yleisperhon maineessa vaan minulle ei ole kyllä tapahtunu mittään siihen versioon.No se nyt ei ole mikkään ihme eikä varmasti perhon vika.Ihan normi päivä semmonen uitinpa vaikka pullalohialtaalla raksuja.Pikku-"Koohmanneilla"on kyllä onnistumisia eli koukkuperhoina(tupla-ja E.D.) ja koko 12-8.Tittionkina siis olleet vaikka saattaa isokin joskus ottaa.Isoja saa ne isot pojat isoilla perhoilla...tai vaikka tämmösillä putkilla.En keksi mittään vänisemistä perhostasi.Tai no..ööö..tuo "coacman"kirjotettaan "coachman"-siis h välliin!Sainpas jotakii vinkastua! Toiv.lohi päättää tutkia nätin perhon rakennetta tarkemmin ihan makua myöten...koukun paikkaa kyllä vähän tuumailen eli miten sen laitat?Ehkä siihen on ratkaisu sillä näistä putkiperhoista(kaan)en älyä paljo mittään.


Kommenttijpk - 13.12.2010

Komea on perho ja sidontajäljessä ei moitteita! Sitä vaan mietin että mites koukun kiinnitys,putkea kun ei peräpäässä ole liikoja milliäkään? Sorry nyt tyhmä kysymys...en ole ihan vielä näitten putkiperhojen jokaisen metkun kanssa sinut.. ;)


Kommenttihc_flyfisher - 13.12.2010

Hieno ja lohelle erittäin tehokas tubefly!

Sidonnallisesti mielestäni ei tässä yksinkertaisessa sidoksessa ole parannettavaa.

Viisi tähteä! ;)


HC_FLYFISHER


Kommenttisamooja - 13.12.2010

Tattista vaan kommenteista.

Eno: Tuli kyllä mietittyä kun perhoa lisäsin että miten näyttää nimi hassulta mutta en H:oon puuttumista huomannut. Kuten en reseptistä puuttuvaa runkoakaan. Toivottavasti muistan jokivarressa kiinnittää koukun solmulla ennen kuin laskua alkaa tekemään ettei käy niin että ensimmäisellä heitolla meneekin perho vastarannalle asti:)

Siitä puheenollen jpk:lle tiedoksi että ruukaan kalastaa putkilla vapaasti roikkuvalla koukulla, eli koukku vaan solmulla putken perään killumaan. Siihen voi vielä vetäistä solmun päälle noin 1cm pätkän silikoni tai muoviputkea, itse käytän eumerin tai FITS:in M kokoa, näissä on värejä mistä valita, jos haluaa vaihtaa "perän" väriä. Tämä auttaa varsinkin pitkäsiipisissä putkissa sitä ettei siipi sotkeudu koukkuun laskun aikana niin helposti. Joka kerta kun perho putoaa veteen siipi pääsee irrottautumaan koukusta. Perho.infon sivuilla aiheesta enemmän raportoinut Rauhan Jouni.


Kommenttisamooja - 13.12.2010


Kommenttijpk - 13.12.2010

All right!! Niin vähän ajattelinkin,mutta päätin varmistaa asian! Kiitokset tiedosta ja kireitä siimoja!!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?