HopeaMustaVihreä

Kommenttisamooja - 18.12.2010

Silver&Black:ä hiukan muokkasin vihreään päin.

Kommentit

KommenttiJuho_123 - 21.12.2010

Nyt on sen näkönen suttura, että pyytää ilmassakin! Jotenkin tulee taimenen pyynti tästä mieleen, ehkä vihreä mielletään helposti taimenen pyynti väriksi..menee varmasti kyllä lohnallekin, mutta itse uittaisin tätä myös taimenelle tuolla itärajalla.

Rupes kyllä niin suu nappaseen, että taidanpa pyöräyttää itekkin vastaavan vähän pienempään kokoon. Eipä ole tullut kohta vuoteen perhoa sidottua, että kiitokset tästä inspiraatiosta! =)


Tasapainoista sidontaa!

-Juho-


Kommenttiluonto-eno - 21.12.2010

Hyviäkin perhoja on joskus hyvä päivitellä ja tässä on ainakin minun silimille mieleistä kateltavaa.Rainbow accent on muuten hyvä mauste myös siipeen ja taisipa se Anttonen alunperin sitä laittaakin.Perhon nimeäminen uudestaan on ehkä paikallaan..tai sitten ei..Tämä kyllä tuo heti mieleen alkuperäisen niin,ettei erehtymisen vaaraa ole paljon jos Silver&Blackista puhutaan.Toisaalta on herroja jotka esim.klassikkoperhoista puhuvat alkup.nimellä vain jos se on sidottu tiukasti reseptin mukaan,muuten se on heille joku muu perho.Päättäköön jokainen miten suhtautuu näihin nimihommiin.Joskus kyllä näkee esim.Highlanderin nimellä mitä kummallisempia versioita vaan olkoot.Kaikki tietävät,että jos joku sanoo saaneensa lohen Green Highlanderilla niin tuskin omasta rasiasta samanlaista löytyy.Tuosta mainiosta perhosta on sen tuhannen muunnosta ja jokaisella kai mielestään se paras.Niin minullakin.
Silver&Blackia tehtiin muistaakseni joskus niinkin,että rungolle pyöritettiin ensin metallilamee ja sen päälle helmiäistinseliä tms.ja kierre mustasta villalangasta...vai olikohan se sittenkin Tsullovei-niminen perho?Joka tapauksessa myös Heikki Anttosen eli kuuluisan Mr.Pomperon keksintö.Anttonen esitteli jossain perholehdessä sarjaston eri värisiä muunnelmia pohjautuen S&B-perhoon.Olisihan se mukava jos hän itse kommentoisi mallia niin saisi Asiantuntijankin näkemyksen mielenkiintoisen ottiperhon muunnelmaan.


Kommenttiluonto-eno - 21.12.2010

Pitäsköhän sama jaaritella vielä muutama kerta...;) Sorry!Näyttö pimeni jostain syystä hetkeksi ja moukaroin sitä sitten tällä seurauksella..Hyvän näköinen on perho edelleenn!


Kommenttiz1nk - 21.12.2010

Nyt on niin hyvän näkönen perho, että itekki voisin tuommosen kyllä syödä näin äkkiseltään :P


Kommenttitunturi 80 - 21.12.2010

Komee perho.Tuo jos ei toimi taimenelle ja lohelle,ni syön hattuni.


Kommenttijpk - 21.12.2010

Taattua Samoojalaatua!! Sun perhoja ei ole hetkeen näkynytkään,mikä on harmi,sillä näitä on todella ilo katsella! Herrrrkullista!


Kommenttisamooja - 21.12.2010 (Muokattu 21.12, 22:02)

Juho, no mukava se on sinustakin saada päivitystä ja jos inspis iski niin eikun sorvin ääreen. Silloin kun vielä jaksoi harrin ja taimenen perässä rampata oli monesti kaksi samanlaista perhoa siiman päässä, toisessa punainen tehoste ja toisessa vihreä. Kyllä se vaan vihreä tuntui monesti pärjäävän ja niinhän siinä kävi että oli sitten molemmat välissä vihreitä. Tuskin siinä kauheaa virhettä tekee vaikka taimenelle tarjoaisi.

Eno. Noita Gamagatsun sinkkukoukkuja pyöri pöydän nurkalla ja jotenkin oli pakottava tarve saada jotain noihin aikaiseksi. Highlanderin muunnosta yritin parikin kertaa mutta en saanut mieleistä joten purin samaa myötä pois. Perhoboxin sivuilla pyöri aikaisemmin kaksihaarainen punaperäinen Green Highlander ja sitä yritinkin sieltä metsästää mutta ei vain löytynyt, jos näette perhoa jossain niin laittakaa ihmeessä linkkiä, siinä on sen mallinen Hilanderi että miellyttää silmää. Tästä ajatukset palasivat Silver&Blackiin se kun on helppo saada miellyttävän näköiseksi kun ei tarvi saada kuin runko koukulle niin se on jo melkein siinä. Kun oli hiukan suuremmasta tekeleestä kyse (koukkuperhot normaalisti 4-8)niin ajattelin nousukalalle vihreän olevan pettävä väri. Nimestä sen verran että tuossa perhon kuvauksessa ilmaisin olevan muunnos Silver&Blackistä. Jotenkin tuosta vaan tulee mieleen sana vihermusta ja vielä kun on hopiaa niin siitä tuo "HopeaViherMusta" toteamus. Aivan yhtä hyvin olisi käynyt vaikka Vehertävä Silver&Black :). Kaikki kunnia kuitenkin perhotyylistä Heikille.

jpk, ei kai tässä laadun kanssa ole mitään tekemistä, yritän vain saada perhon miellyttämään omaa silmää mutta täkeintä että se toimisi kalastuksessa ilman sen isompaa ongelmaa. Ja kyllähän mie oon yrittäny olla aktiivinen. Oliko jo toinen lisäys sitten viime sydäntalven ;) On noita suteja tuossa ollu ja menny mutta kun ei mitään uutta ja ihmeellistä saa aikaiseksi. Tai no on siellä melekosia virityksiä seassa mutta kun ei noita viitti yleisillä paikoilla sitoa siimaansa saati sitten netissä esitellä...

Tattista vain kommenteista. Jos on jotain ideaa tai parannusta mielessä niin antakee palaa vain.

ps. Laitetaan perhot kuitenkin sinne hattua koristamaan ja syödään vaikka savukalaa mieluummin, siis jos sattuu saamaan, jos ei saa niin ilmoitan sitten tunturi80:lle asiasta ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa niin toivon ettei ole kovin iso hattu.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?