Valkoista Mustalla

KommenttiHumby97 - 07.01.2011

Tuli halu soveltaa jotain perhoa ja tälläinen sitten syntyi. Perhoa uitetaan yöllä tai illalla, voi kokeilla myös päivällä. Kannattaa kokeilla eri väreissä ja eri kaloille. Kommenttia!

Kommentit

Kommenttiperusmasa - 14.01.2011

Mielestäni tämä kuuluisi kehitysrasiaan.
Pää on iso ja suttuinen.
Runko on epätasainen..
Mutta on tämä aiempia perhojasi parempi.KommenttiMik@z - 14.01.2011

Niinkun täällä on monesti sanottu, älkää vielä sidonnan alkutaipaleella kauheesti soveltako. Miksikö, no siksi että tulos on juuri tätä luokkaa. Nyt ihan rauhassa tutustumaan materiaaleihin ja niiden käyttökohteisiin. Ensin täytyy tietää miten ja mihin materiaaleja käytetään, ennen kuin voi saada mitään järkevää aikaiseksi.

Ps. On tainnu luokittelijoilta lipsahtaa väärälle puolelle.


Kommenttijpk - 14.01.2011

Yhdyn tiiviisti edellisiin kommentoijiin...


KommenttiNalle Karvatassu - 14.01.2011

Yhdyn edellisiin kommentoijiin. Ei tainnu mennä viesti perille, kun viimeksi annoin vinkkiä (sitomasi green butt). Jos kaiken haluaa tehdä kantapään kautta, niin mun puolesta voi ihan hyvin niin tehdä.
PS. On tosiaankin tainnu lipsahtaa väärälle puolelle.


Kommenttierkkijorma69 - 14.01.2011

Hämmästyin kyllä aika suuresti kun tälläinen oli päässyt rasiaan O.o mutta perhossa on ainakin tuo pää, runko, siipi ja häkilä joita voisi parantaa, ja kuvaa myös.


KommenttiImamar - 14.01.2011

No hemmetti. kalaperho tämä, Pitää kyllä ittekkin sitoa. Just sopivan suttuinen.


Kommenttinimetön - 15.01.2011

Koskaan ei kukaan tiedä, mitä niistä kaiken maailman sekasikiö perhoista tulee jollei niillä edes kalasta lainkaan. Voin kertoa kokemuksesta että taimen syö jopa tuollaiseen, jos sillä on tarpeeksi nälkä. Tein aika vastaavan tyylisiä paksu lanka päisiä mustiä perhoja eikä mitään ongelmaa saatavuudesta. Kunhan kalastaa hiukan pimeämmässä olosuhteessa, ainakin mulla sillon on napannut.


Kommenttitommie - 15.01.2011

Mutta kun kyseessä ei ole "saako tällä perholla kalan" sivusto,vaan perhon sidontaan ja sen kehittämiseen keskittynyt sivusto.Olen monta kertaa paasannut,että kaikenlaisilla perhoilla kalaa saadaan,mutta sidontaa jos haluaa kehittää,täytyy silloin osata ottaa kritiikki vastaan.Jos kritiikkiä ei kestä,eikä kehittymis haluja löydy,lienee parempi jättää perhot lisäämättä,ja pitää niitä vaan siellä perholiivin taskussa.


KommenttiMesikämmen - 15.01.2011

Tommie tuon asian tiivisti aivan oikein.


KommenttiTornioFlyFisher - 16.01.2011

Nyt pitää sanoa suoraan:Kauhea ilmestys.Tämä on kyllä lipsahtanut väärälle puolen.Monet ovat jo sanoneet tämän ja minä kertaan:Koita nyt helkkari ottaa oppia näistä kommenteista ja opetella ensiksi tekemään perusperhoja esim Red Tag ja Zulu.Kummatkin ovat helppoja ja yksinkertaisia ja varmasti kalastavia!Olisi kiva jos saisi edes vähän vastakommenttia näille kommenteille!Ei perhorasia ole sitä varten että tänne lisätään kaikki perhot mitä ikinä teet tai tulet tekemään.
Sitten tämä on ihan ymmärrettävää jos lisäsit pari kolmekymmentä perhoa kerralla mutta niin.Otahan opiksesi niin ei tarvitse kaikkea kantapään kautta oppia.En haasta riitaa tai muuta ja toivon että otit kommenttini kehittävänä.Terveisin:Tero


Kommenttijuhahujanen - 16.01.2011

Voi helv****
No kiitos ja näkemiin, jos tällaista kakkaa tänne rasia puolelle tulee. Ei ole tainut luokittelijat enää taida oikein antaamuksella keskittyä hommiinsa.
Ja kalastajan alulle. Kriteerit joilla perhot hyväksytään rasian puolelle eivät liity mitenkään saako sillä kalaa.
Rasiaan hyväksytään perhot, jotka ovat sidonnallisesti oikein tehtyjä. Kyllähän kaloja takuulla saa sitoipa mitä tahansa karvaa miten tahansa koukun varteen. Toisilla paremmin ja toisilla huonommin.
Tämä perho on huono vitsi ja sen rasian puolelle kelpuuttaneet saisivat mennä itseensä.


KommenttiMesikämmen - 17.01.2011

Hieman tässä kärsii nyt vääryyttä sitojat, jotka ovat laittaneet tänne sidontateknisesti vaativia ja sidontatyön osalta onnistuneita perhoja, mutta jotka ovat jääneet rasian ulkopuolelle vaikkapa huonon kuvataustan vuoksi.

Tietysti tässä on helppo kommentoida tätä tapaus Humby97 tuntematta hänen taustojaan. Mutta voisi hän omasta puolestaan vastata rakentavaan kritiikkiin.


Kommenttikjmakela - 17.01.2011

Niin, pitäiskö tämän tason perhoja olla täällä perhorasiassa ollenkaan, edes kehitysrasiassa. Nämä kun ei oikein anna kenellekään mitään, ei rasian käyttäjille eikä varsinkaan sitojalle, kun perho perhon jälkeen on kaikki perhot samalla kaavalla sidottuja, huomioimatta yhtään vinkkiä tai ohjetta joita on monet sitojat palautteessaan antaneet.
Toki ymmärrän nuorten perhonsitojan alkujen hillittömän halun saada "perhonsa" nettiin kaikkien "ihasteltavaksi" mutta kyllä niiden pitäis jotenkin edes näyttää perholta ja resepti, se pitäisi aina olla oikeassa eli sidontajärjestyksessä kirjoitettuna eikä ihan täytenä sekamelskana.
Kyseinen sitoja on mielessäni herättänyt kaksijakoisia ajatuksia, onko tämä joku trolli, vai onko sitoja vaan niin yli-innokas joka ei kerkeä luomisvimmaltaan kuin sitomaan ja kuvaamaan ja lisäämään perhonsa nettiin, neuvoja ja vinkkejä ei tarvita kunhan vaan saa perhot näkyviin. En tiä:(
Luokittelijoille terveisiä!!!


Kommenttikarza - 31.01.2011

Etkö vieläkään ymmärrä että häkilää ei leikata ! :D

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?