Wiggle Danica Nymf

Kommenttijpk - 18.01.2011

Tuollainen jatkoperällinen "jatko-nymfi". Irtoperällä lisää eloa ja vipatusta toukkaan...

Kommentit

Kommenttiapprox - 23.01.2011

Hyvin sidottu ja varmasti kalastava päivänkorento nymfi. Kaikki muutkin lisäämäsi perhot ovat teknisesti hyvin tehty ja piristävän erilaisia jotka erottuvat "massasta". Lisää vaan näitä. Iänikuisia leechejä, red tageja ja Zuluja täällä on jo varmaan "miljoona"...

Esim. Red Tageja on tänne lisätty yli 100 kpl. Ei millään pahalla Red Tagien, Zulujen ja leechien pikkuystävät, mutta riittää jo....laittakaa se pikku pähkinä päässä raksuttamaan ja miettikää olisiko maapallolla kenties muitakin perhoja olemassa...?


KommenttiAntti_R - 23.01.2011

Käsittämättömän hieno sidos jpk:lta jälleen. Luulisi kyllä kaloillekin kelpaavan! :) Kuinka oot muuten tehnyt tuon irtoperän?


Kommenttitommie - 23.01.2011

Nyt en ymmärrä vuodatusta Red tag:ien ja zulujen lisäilyistä.Ne nyt sattuvat olemaan niitä perus perhoja,joista on hyvä alottaa perhon sidonta ura.Juurikin niitä perhoja katselen mielummin alottelevilta perhon sitojilta,kuin "omasta päästä" keksittyjä posauksia.Ja näytti sullakin olevan ainoa lisäämäsi perho juurikin red tag.

Anteeksi ot.

Itse perho on taattua jpk laatua!:)


Kommenttijpk - 23.01.2011

Kiitokset kommenteista! Jatkoperä on sidottu ihan normaalisti koukulle. Ensin pyrstösiikaset kiinni,sitten selän kalkkuna ja alapuolen tavi latvoistaan sekä kierre. Dubataan takarunko ja käännetään siikaset eteen,kalkkuna selkäpuolelle ja tavi mahapuolelle ja kiinnitetään kierteellä. Sitten vaan koukku pyrstön takaa poikki ja jatkoperä etukoukkuun kiinni siimalenkillä. ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?