Pinkki larva

Kommenttivision83 - 12.02.2011

Kommentit

Kommenttivision83 - 17.02.2011

Laittakaahan kehittävää palautetta tulemaan:)


Kommenttikoala - 17.02.2011

Varsin mallikas on kyllä. Tämä perho suorastaa syö kirjolohet! itekki tein samantyyppisiä perhoja muutama tossa aikasemmin.


Kommenttivision83 - 17.02.2011

Kiitoksia kommentistasi koala tätä perhoa täytyy kesällä kokeilla kirrelle:)


KommenttiLeva - 17.02.2011

Siistin näköisesti sidottu ja aika pirteä ilmestys. Runko saisi mielestäni kartioitua enemmän, pikkasen häiritsee tuo tasapaksu olemus. Eturuumiiseen olisi voinut myös tehdä sidontalangalla tuon kirteen tuli esiin paremmin tuo larvojen jaokkeisuus.


Kommenttivision83 - 17.02.2011

Kiitosta vaan kommentista ja parannus ehdotuksista leva mietin ihan samaa tätä perhoa sitoessa että sitoisinko eturuumiiseen kierteen mutta ajattelin että sidon tämän perhon ilman jaokkeita yläruumiissa kun tuskin vaikuttaa kalastavuuteen merkittävästi ja voihan sen kierteen seuraavassa perhossa sitoa sitten yläruumiiseenkin


KommenttiJoonatanJ - 17.02.2011

Kieltämättä todella tyylikäs larva, mutta tosin jää kaipaamaan nuita edellä mainittuja asioita. :) Itse asiaan, elikkä mua jäi hiukan mietityttään toi rungon materiaali.. Onko se siis jotain silkkinauhaa tms? Selvennäppä hiukan? :)


KommenttiJTTL - 17.02.2011

hieno larva, joka toimii varmasi kirrelle. Mielestäni selkä saisi olla vähän tummempi, mutta sehän on makuasia.


Kommenttivision83 - 17.02.2011

kiitoksia kommenteista:)ja joonatanj tuo rungon materiaali on silkki lankaa mutta tuossa on linkki mistä näet enemmän tietoa kyseisen perhon rungon materiaalista:)http://mistpool.com/product_info.php?products_id=660


KommenttiDesperate - 17.02.2011

Kuinka kauan kyseisen perhon tekemiseen menee suurinpiirtein aikaa..? Kyseisten perhojen menekki kuitenkin on suht kova oikeilla syvyyksillä kalastettaessa..


Kommenttivision83 - 17.02.2011

Desperate en ole koskaan ottanut aikaa:) enkä pidä kiirettä perhon sidonnassa mutta arvelisin että noin 10-15min varmasti riittää mutta joku taitavampi sitoja saa varmasti tälläisen perhon aikaseksi nopeamminkin ja onneksi näitä on tullut nyt sitastua tässä talven aikana jokunen varakappalekkin;)


KommenttiTimhoe - 17.02.2011

Väittäisin et aika lähelle 4-5min menee tän tason larvan tekemiseen. 'Tällä tasolla' en viittaa mitenkään halvetavasti tähän kyseiseen sidokseen vaan pikemminkin siihen et tässähän ei hommana ole mitän muuta kuin pyörittää runko ja dubata thorax, vetää selkä ja kierre paikalleen ja heittää tussia niskaan. Erittäin nopea ja helppo sidottavaksi siis, joten eikun lisää värkkäämään larvoja rasiaan.

Mitä itse tekisin vähän toisin, on rungon kartiomaisuus. Tällaisena paksuna tumppina tuo on omaan silmään jo vähän enemmän pupan muotoinen. Kuten täällä aiemmin sanottiin niin vähän solakampi + kartioituvampi runko antaisi ehkä vähän enemmän larvamaisen muodon.


Kommenttivision83 - 17.02.2011

Kiitoksia vaan kommentista timhoe:) sinun aika arviosi on varmaankin lähempänä totuutta ja kyseinen perho on todellakin kuten mainitsit nopea ja helppo sidottava ja se onkin yksi syistä miksi olen näitä sitonut:)


Kommenttivision83 - 18.02.2011

Ja täytyypä sitasta myös jokunen kappale näitä larvoja kartoimaisemmalla ja solakammalla rungolla niin on sitten tarjota kalalle vähän solakampaakin larvaa:)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?