Sunray Shadow

Kommenttisamooja - 23.02.2011

Yksinkertainen on kaunista...

Kommentit

Kommenttijpk - 28.02.2011

Niin se on ja loistavan hyvä ottiperhokin kaiken lisäksi! Näitä pitää lohirasiasta löytyä! Sidonnasta nyt ei paljon tarvitse kommentoida,mut tosta materiaalista yks pieni ajatus...onko karhu hyvä korvaamaan alkuperäisen apinan vai olisiko joku muu parempi?? Itse olen SS:ni sitonut mustasta vuohen karvasta ja aina se vaan kaivertaa mieltä,että mikä olisi parasta apinan sijaan...sitä kun ei oikein löydy mistään.


Kommenttisamooja - 28.02.2011

Kyllä se apina olisi varmasti näissä paras vaihtoehto päälimmäiseksi siiveksi, mutta mennään niillä mitä on ja tässä tapauksessa oli sopivan mittaista tämä karhu. Myös kettu varmaan kävisi mutta kun pituus tahtoo loppua pahasti kesken noissa omissa paloissa. Vuohtakin kokeilin, en vain saanut siitä mieleistä, jotenkin menee liian klimppiin. Saisi olla ilmavampi.


Kommenttinimetön - 28.02.2011

Olen nähnyt youtubesta katsonut yhden videon, jossa kaveri kalastaa Islannissa kyseisellä perholla. Kaveri saa sillä perholla yhden lohen. Elikkä voisin sanoa näin: Yksinkertaisuudessaan herkullinen yksilö.

Linkki videosta kiinnostuneille: http://www.youtube.com/watch?v=iEeYFhCdlas


Kommenttisamooja - 28.02.2011

Hyvä video, näkee kerrankin mitä pinnan alla oikeasti tapahtuu.


Kommenttigreenhighlander7 - 28.02.2011

Kuka on testannu että apinan karva ois tässä paras? creepy stuff.. velipuolen karvaa perhoon..


Kommenttibenq - 28.02.2011

Uusimmassa perhokalastus lehdessä taisi olla tuosta apinan karvan käytöstä juttua :D.


Kommenttijpk - 28.02.2011

Eiköhän sen aika monikin ole testannut... ;)


KommenttiJokke_ - 06.03.2011

Mites iso halkaisija noissa putkissa on? ja meinaakko iha toho putkee koukun sulloo vai tuleeko vielä silkkariletku perää?:D Itte aattelin näitä kans sitasta lohireissuille ja tässä mietiskeli ku pintasiimoilla kalastelen et uppookoha toi mite hyvi? Että laittaako samalla coneheadeja tulemaan ku muut matskut tilaan? :D


Kommenttinimetön - 13.03.2011

"Halkasija on noissa putkissa jokin 3,3 mm tai 3,8 mm se aivan riippuu onko se eumerilta. Mä teen näitä PLASTIC TUBBING kokoa LARGE ja siihen sisään laitan kokoa SMALL. Tarkoitan kirkkaita muoveja. Liimaan ne epox hartsilla kiinni toisiinsa. Tällänen perho uppoo tosi hyvin parhaimmillaan 5cm - 1 m, vaikka mistä tahansa koukku painosta huolimatta. Tällänen on tosi kova peli keskikesällä!"

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?