Monttu salakka

KommenttiMik@z - 11.03.2011

Iken Simo Salakan pohjalta väännetty vähemmän tinselinen versio syvään veteen.

Kommentit

Kommenttiluonto-eno - 16.03.2011

Tykkäyskertoimet ainakii minulla on mitä melekosen korkeella ja tekisi mieli luvata,että syön vaikka tuon Pukin tuoman pilikkihatullisen patskoo jos ei kalakansa taistele pääsystä maistiaisiin;)...


Kommenttijuhahujanen - 16.03.2011

Huolissaan olen ainakin minä. Täällä se vaan nuori viriili varkautelaishurmuri karvojaan esittelee ja kaupunktin mirrit jäävät vaille ansaitsemaansa huomiota. Nyt karvat kassiin ja baanalle pöllyttelemään vähän toisenlaisia karvoja. ;)
Mut perhohan on nätti kuin minä pienenä, joten kalan tulo lienee taattu, mikäli onkimiehen taidot ovat kohdillaan.
Ja koukku on makoisan näköinen pitää koittaa tuollaista etsiskellä


KommenttiIke - 16.03.2011

Helppo sitoa ottiperhoja, kun on hyvät mallit ;) Tuossa päässä on joku hämärä roso silmien edessä <- jotain oli pakko nyt kuitenkin kritisoida :) Siipi, kurkku ja pää (puppelihärdelli) ovat kyllä pirun nätit!


KommenttiMik@z - 16.03.2011 (Muokattu 16.3, 12:56)

Pitäsköhän eno tästä sitten lähteä samantien kalalle, niin ei tarvitse sinunkaan tämän kauempaa pelossa elää.

Tuosta huutomerkistä kaiketi pystyi ilmottamaan ylläpidolle asiattomasta kommentista... Noh annetaan nyt tämän kerran anteeksi tuo hujasen kommentti, kun palaute perhosta oli kuitenkin positiivista ja asiallista ;)

Joo tuo koukku on kyllä oikein makoisa tämmösiin sidoksiin ja tietysti myös tinseleihin. Aika samanlainen malliltaan kun se kehuttu, valmistuksesta poistunut Scierran koukku. Onhan sitten vielä tietysti TMC 8089, mutta tätä Gamakatsua sattu olemaan kaverin liikkeellä, niin nappasin paketin testiin.

edit. Päässä on vaikka minkälaista karvan pätkää ja rosoa, joista kaikki ei edes kuvassa näy. Siihen on heitetty vaan muutama piilosolmu ja kertaalleen lakkaa ympäriinsä. Mutta niinkun sivuston ideaan kuuluu, niin hyvä on huomautella näistäkin asioista.


KommenttiMiza - 16.03.2011

Siinäpäs silmää miellyttävä sidos!

Perhossa mukavat mittasuhteet meikäläisen makuun ja värimaailma on kyllä loistava!....Mmmh! Tämä Polar dubbing vaikuttaa ilmeisen hyvältä materiaalilta kokeiltavaksi!


Kommenttijpk - 16.03.2011

Eiköhän tuohon möyrähdä!! Päässä joo aavistuksen jotain,mutta ei kalastuksellisesti merkittävää.. Koukku on ihan kivan näköinen,hommata kannattanee omaankin rasiaan. Sitten tuo iän ikuinen juttu...onko silmät ylä- vai alapuolella koukkua? ;) No joo...vitsit sikseen,varmasti eloisa perho ja uskoisin kelpaavan kaloille!


Kommenttikjmakela - 16.03.2011

Nättihän tuo on ja oikein hyvästi sidottu kuten tapanasi on.
Nyt vaan hommaat siihen Nikoniin ne loittorenkaat niin päästään oikein riekkumaan kaikista pienistä langanpätkistä;)


KommenttiMik@z - 16.03.2011

jpk silmät on yläpuolella ja pysyy siellä ;) Mulla on ollu tapana sitoa ne sinne, ainakin niin pitkään kun perhot ui oikein päin.

Joo sitten jos ne loitot tulee joskus hankittua, niin pakko on vähän vaivautua siistimään. Sillon voi alkaa häiritsemään kuvat omaakin silmää.

Kiitoksia kaikille mukavasta palautteesta.


KommenttiJuke86 - 16.03.2011

varmana toimii! Pakko itekki muutama tämmönen sitoa :)


Kommenttiperhomies97 - 17.03.2011

Joo tosi nätin näköistä! Kyllä tohon napsuu taimenet! Mutta pakko kysyä, kun nyt olen vähän pihalla yhestä jutusta niin mitenkä toi lenkkiin duppaaminen oikeen tapahtuu? Niin voisiko joku linkittää hyvät vaihe-vaiheelta ohjeet, selittää hyvin tai jonkun videon. Olisi kiva tietää kun sitäkin käytetään näköään paljon striimuissa.


KommenttiMik@z - 17.03.2011

No tässä nyt on joku video, tosin ei ehkä paras mahdollinen http://www.youtube.com/watch?v=r0yd5qpKaFQ

Tuon lenkin rullaamisen voi tehdä dubbaushyrrällä tai ihan vaikka sormien välissä pyörittämällä.


Kommenttiperhomies97 - 17.03.2011

Joo kiitosta vaan linkistä ja avusta!


KommenttiRane - 17.03.2011

Hieno. Dubbaushyrrällä homma on monin verroin helpompaa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?