Ryacophila larva (muunnos)

Sivulta.

KommenttiAce - 22.03.2011

Larvoja täällä jo piisaa mutta halusin kuitenkin lisätä oman rasian luottoperhon. Kyseinen sidos antoi allekirjoittaneelle ensimmäisen taimenen juhannuksena 2010.
Kommenttia vaan, kiitos.

Kommentit

KommenttiJondetus - 31.03.2011

Luonnollisen näköinen ja muutenkin hieman suttuinen ilme perhossa, joka toimii aina. Kaikinpuolin toimiva perho siis ja pitää itsekkin väsätä pari tämmöistä perhoa..


Kommenttijpk - 02.04.2011

Nämä Oliverin tehtailut on kyllä hienoja ja pelaavan näköisiä! Tämä on loistava ryachopila perho kalastukseen eikä sidonnallisestikaan kovin vaativa. Hienosti toteutettu sidos! Jos nyt jotain niin pääpuolen siisteyteen vielä huomiota niin on mallikasta sidontaa!


KommenttiSoftaaja - 02.04.2011

Yksinkertaisesti upea perho. Täytyypi kysyä, että mistä olet ostanut tuota vihreää lankaa ja mitä ko aine on nimeltään? Omat tavarat mitä kokeeksi olen ostanut ovat olleet puolet liian paksuja...


KommenttiAce - 03.04.2011 (Muokattu 3.4, 15:34)

Kiitos kauniista sanoista hyvät herrat.
Jpk- Tosiaankin ei liian vaikea perho kun larvoja taitaapi pohjakala viedä suuren osan. Aina on kehitys varaa sidonnassa eli tarvii kiinnittää huomiota pääpuolen siisteyteen enempi.
Softaaja- Lähi marketista spottasin ihan normi kudontalankaa. Jos ompi liian paksua ni voihan sieltä välistä vetää yhden säikeen poies.
Kommentteja/aivopieruja saa laittaa tulemaan, kiitos

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?