Stonefly

Kommenttistupe10 - 23.03.2011

Tämmöinen idea tuli päähän. perhohan ei varsinaisesti näytä stonefly:ltä ,mutta nimesin sen siltikin sen mukaan.

Mitähän hyönteistä tämä on lähimpänä?

Perhon olisi pitänyt kellua selkäkilvestä. Eli sen pitäisi jäljitellä pinnalla kuoriutuvaa hyönteistä. No minulla ei ollut katkasilmiä joten laitoin messinkikuulat silmiksi joten ne upottavat perhon. Hyvältä se näyttää vedessäkin!

Kommentia! :)

Kommentit

KommenttiJondetus - 31.03.2011

Todella kekseliäästi tehty perho ja uskoisin olevan melko kalastavakin, ei ilmeisesti ollut kovinkaan vaikea edes tehdä? Silmät näyttävät mageilta ku ovat noin päin!


KommenttiIke - 31.03.2011

Tässä on taas sitä jotain eli on keksitty vähän jotain uuttakin tai ainakin vähemmän käytettyä eli nuo silmät. Muutenkin siisti otus ja tuo selkäkilpi on myös makean oloinen. Kaksi asiaa kuitenkin haluaisin vaihtaa jos omaan rasiaan sitoisin. Jalat mustaan vinylribbiin ja märkänä täysin läjään painuvan lyhyen maraboun vaikkapa kumijalkoihin tms. pyrstössä


Kommenttigreenhighlander7 - 01.04.2011

Suden-/neidonkorennon nymfistä tämän ainaki luulis menevän


Kommenttijpk - 01.04.2011

Hieno sidos! Sudenkorentoa itsekin ajattelin,tosin takaruumis saisi silloin olla leveämpi. Olen sitonut samalla tyylillä leechejä eli laittanut silmät samalla tavalla värikkäistä kuulista. Ikäänkuin uppo-boobyjä! Painoa tulee mukavasti pohjien ruoppaukseen! Kokeilkaapa leechiä jossa punainen marabou pyrstö,tummanvihreä keinokuitu runko,ruskea rnkohäkilä/kaulushäkilä ja sitten oranssit tai pinkit kuulat tällä tyylillä.... ;)


Kommenttistupe10 - 01.04.2011

Kiitoksia kommenteista!
Joo sudenkorennon toukaltahan tämä näyttää! Olisi pitäny laittaa pyrstöön 3 biotsia niin rupeaisi olemaan jo ilmiselvä sudarin toukka! Nuo jalathan voi tussata mustaksi. :) Mustaa vinylribbiä en omista tuon paksuisena :/ .

Pitääpä muuten kokeilla liitseihinkin tuolla tekniikalla. Tosin melko helpost sen tekee palloketjulla. Tosin koko on sitten pienempi. Silmät kiinnitin siiman avulla.

Lisää kommenteja vain tulemaan!

Tuomas


Kommenttigreenhighlander7 - 01.04.2011

Jepulis, nuo silimät mulkoilee suorastaan uhkaavasti niinkö sudenkorennon nymfillä. :)
Takarunko tosiaan paksumpi sudenkorentoa ajatellen, sekö on semmosta lapsen pikkusormen kokoluokkaa, mokomalla.. :)


KommenttiWillasukka - 01.04.2011

No siinäpä haaskan näkönen toukka! Nuo oranssit koivet saattapi olla mukava ärsyke ite jättäisin ne noin. Miten nuo heiluu vedessä? Ja luulen ettei tuo olisi kellunut ilman noita silmiäkään vinyl ribin ansiosta. Hieno keksintö tuo silmäjuttu ja runkokin kartioituu komeasti. Saisko sivukuvaa?


Kommenttistupe10 - 01.04.2011

Ihan hauskasti jalat vedessä heiluvat. :) Kyllä se vain selästä kelluu. Nyt oon kokeillut katkasilmillä,sekä poltetuilla silmän päillä. Ja kelluu. Tuo foami selässä on senverran paksu.Vaikka se ei siltä ehkä näytäkkään.

Valitettavasti sivukuvaa perhosta ei ole.


KommenttiLiukkoRa - 02.04.2011

Näyttää mielestäni eniten koskikorennon nymfiltä. Täydellinen perho!


KommenttiAce - 03.04.2011

Meinasin jotain mussuttaa mutten keksi oikeastaan pahaa sanottavaa. Silmät hieno idea. Jalat aika pitkät muttei välttämättä paha asia vaan niiden pituuden liiottelu voi saada kalan ottihalut pelaamaan.
Sidonnallisesti ja muutenkin hieno perho.


Kommenttikirjomän - 19.07.2012

Omaan silmään näyttäis koskikorennon nymfiltä niin kuin LiukkoRa jo sanoi,elikkä keväällä veteen vaan!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?