Piipunrassipupa

Tänne sidoin tuon malliksi, joten dubbasin kauluksen, jotta olisi vähän siistimmän näköinen... Muihin oon vetäny kuulan taakse kunnolla sidontalankaa ja lakannu kestäväksi.

KommenttiJ_P - 31.03.2011

Tämmöstä tällä kertaa...
Piipunrassipupaksi, tai lyhyemmin PRP:ksi, tätä on tullu kututtua. En tiedä onko tämmöstä joku jo joskus sitonu enkä mistään löytäny vastaavanlaisia, joten laitoin itteni kehittäjäksi.

Viime kevään kalastuskauden ensimmäisiin reissuihin sidoin ekat koekappaleet ja kesälläkin tuli silloin tällöin uiteltua näitä. Monia tärppejä (luultavasti kirrejä) nämä antoivat, mutta yhtään en saanut haaviin asti...

Painotusta tässä perhossa ei erikseen tarvitse, sillä koukku itsessään on jo tehty painavaksi ja rungon kupari on myöskin melko painavaa

Btw. miksi ostaa mitään kallista dubbing brush masiinaa, kun voi ite tehä tuommosen DIY-version :D

Kommentit

Kommenttitarza - 03.04.2011

Nätin näköisiä pupia olet tehnyt! Hienoa työtä!


KommenttiIke - 03.04.2011

Oiva peli. Jos ei ole vermeitä tehdä noita rasseja, niin vastaavan lopputuloksen saa käyttämällä erilaisia chenillejä rungossa.


KommenttiJ_P - 03.04.2011 (Muokattu 3.4, 14:41)

Kiitos :D
Joo chenillellä saa toisiaan samannäköisen rungon, mutta siinä ei tule samalla tuota painotusta, koska se ei ole punottu kuparin ymmpärille ;) Kupari myös kiiltelee jännästi tuolta alta.


KommenttiAce - 03.04.2011

Huh.. Komeen näkösiä pupia, silmään osuu kauneudellaan varsinkin tuo valkoinen. Hieno idea tuohon rungon punomiseen. Kesällä jollain kille koskella tuo valkoinen on varma ottikone.


KommenttiHumby97 - 03.04.2011

Varmoja ottikoneneita kirreille! Sidonnallisestikin todella onnistuneita.


KommenttiJ_P - 03.04.2011

Kiitoksia! Jospa nuihin napsuisi ensi kesänä :D


KommenttiE-98 - 04.04.2011

Huhhuh ku on komeita.. Kyllä muuten varmasti napsuu! :) Kireitä!


Kommenttibriha - 11.04.2011

Komeita on, näitä pitää vääntää kesäksi Lokinlammelle. Niin ja tuommon dubbaus-konekin pitää varmaan vääntää. : ) kireitä siimoja !


KommenttiJ_P - 11.04.2011

Kiitoksia :D Ei oo hankala tehä tuommonen kone. Ite vain pikasesti väkersin panostamatta sen ulkonäköön, sillä pääasia, että toimii ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?