Deelauta

KommenttikalameesMAZA - 10.04.2011

Kesälle 2011 uutta härdelliä kirjolohien päänmenoksi!

Kommentit

Kommenttihc_flyfisher - 19.04.2011 (Muokattu 19.4, 14:18)

No jo on Härveli!

Luulisin että kirjolohi ei ole kovinkaan mielissään tuon näköisestä pyydyksestä. Kirjolohella menee nimittäin hermot ja pamauttaa tuohon kiinni. :D

On kyllä hyvän näköinen pintavipeltäjä, joka kelpaa taatusti myös merilohelle.

Kokeilepa sitoa häkiläksi mustaa schlappenia (toinen puoli pois stripattuna). Sido sen jälkeen vielä perhoon kurkkuhäkilä, vaikkapa tavista. Näin saat perhoon vielä enemmän glamouria ja vanhanajan tunnelmaa. Jos sitä tahdot! ;)


HC


Kommenttiterminator - 19.04.2011

Kyllä on ottavan näköinen sidos !
Pakko itekki sitoa tuommoinen kesälle ja saattaapi tännekkin ilmestyä minun versio jos vaan maza antaa luvan. :)


KommenttikalameesMAZA - 19.04.2011

Senkus sidot vaan, mukavaa nähdä erilaisia versioita!

Tuota hc:n schalppen&tavi ehdotusta tulen satavarmasti käyttämään kun sovellan tämän mallin lohikoukulle. Ajattelin myös siinä muuttaa tuon foamin eri värikseksi (valkoinen tai musta).


Kommenttiluonto-eno - 19.04.2011

Heh!Jollain perverssillä tavalla tykkeen tästä sidontatempusta mutta miten surffilautaan saapi jotakii glamouria...Määppätiijjä mutta kyllähän näistä vekottimista vielä kymmenien vuosien kuluttua uusi sukupolvi saattaa innostua jos löytää vaikka Mazan perhon jostain museosta;).Hulluhkon näkönen viritys mutta uteliaisuus laittaa tekemään samanlaista koeajettavaksi.Äkkiseltään antaa mielikuvan,että saattaapa olla ihan mainio uimari ja taatusti on ainakii harvemmin kalat nähneet.Pittääpä murjasta muutama riemunkirjava syötti kun sain hankittua noita speyplumehäkilöitä isot niput ja mietin niille käyttöä.Mukava juttu,että näitä omaperäisiä keksintöjä vielä ilmestyy.Siis tuommosia kuten Mazan perho josta ei voi sanoa,että onpas hyvä koukku pilattu höyhenillä.Saattaa muuten olla villi uimari myös upotettuna ja lyhyellä perukkeella..


KommenttiURSUS - 15.06.2011

On kyllä niin härön näköinen härpäke että kirjolta varmasti hermo pettää.... eiku naatiskelemaan ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?