EP-Seatrout Shrimp

Kommenttijpk - 20.04.2011

Löysin perhomessuilta Enrico Puglisin EP-Shrimp dub brusheja ja pitihän niitä kokeilla,katka-fanaatikko kun olen! Mielestäni ihan ok näköinen meritaimen katka ja haastaja Pattegrisenille?? Ja häkilöitä ei tarvita...

Kommentit

KommenttiHarri.P - 23.04.2011

Mitäpä tähän lisäilemään, vallanmainiolta näyttää taas! :)

Btw, mitä ohjelmaa käytät kuvien "muokkaamiseen"?


Kommenttistupe10 - 23.04.2011

Hienoa jälkeä taas jpk:lta! En osaisi itse tähän mitään lisäillä,ehkä jättäisin rungosta vähän mazkua pois. No nuo on taas makuasioita.

Itseänikin kiinnostaa millä muokkaat kuviasi. Kun sanoit joskus,että kuvaat ihan normaalilla digikameralla. Mikä kamera sinulla on? :)
On kuvat meinaa aika hyvän näkösiä!

Tuomas


Kommenttijpk - 23.04.2011

Kiitosta vaan! Itse Stupe mietin rungon kohdalla itse ihan samaa,mutta en arvannyt enempiä dubbing brusheista alkaa repimään. Takaa hieman koitin nyhtää epätasaisemmaksi ja edestä leikkasin aavistuksen lyhyemäksi.

Kuvat käsittelen hyvin pikaisesti Googlen picasalla. Kamerana lähes kaikissa kuvissa on ikivanha Nikon Coolpix 5900 digipokkari. Unelmissa siintää järkkäri,mutta ehkä pitäis olla muutakin kuvattavaa ku nää perhot.. ;)


Kommenttihc_flyfisher - 23.04.2011

Todella makee sidos!! Varmasti toimii!

Itse käytän myös panasonicin viisi vuotta vanhaa pokkaria kuvaukseen. Hyvin onnistuu!

Käsittelen kuvani photoshopilla ja erittäin pikaisesti.

Vähän kun vain jaksaa paneutua pikkuseikkoihin, niin saa ihan mainioita kuvia. Yksi isoin asia on minun mielestäni se, että ottaa monta kuvaa kohteesta. (On sitten varaa valita, mikä miellyttää eniten omaa silmää). Tässä tapauksessa esim. Ep - seatrout shrimpistä! :D

HC


Kommenttierkkijorma69 - 24.04.2011

Miksi ihmeessä sidoksella on vain 2½ tähteä?-.- ansaitsee omasta mielestä vähintään 4. Kommenteistakin voi myös lukea ettei sidos ole vain keskinkertainen vaan ihan kiitettävä. Mutta jokaisella on toki omat mielipiteet, mutta ilmaisin vain omani... Loistavaa sidontajälkeä!


Kommenttijpk - 24.04.2011

Kiitoksia arvon herrat! Joo,noi tähdet ei näillä sivuilla oikein aina sano totuutta,en nyt tarkoita tätä omaa sidosta vaan ihan yleensä. Taitaa olla muutamia kavereita jotka räpsivät tähtiä miten lystää... Jos on varaa antaa rasiaan päässeestä perhosta vaikkapa kaksi tähteä,pitäisi sitten olla munaa sanoa mikä perhossa on vialla ja mistä voisi korjausta asiaan saada. Summittainen tähtien mätkiminen ei auta ketään näillä sivustoilla. Enkä sano tätä sillä,että kokisin itse joutuneeni vääryyden kohteeksi,kaikilla on toki mielipiteensä,mutta ne täytyy sitten osata pukea sanoiksikin,jotta kaikki voisimme oppia täältä jotain!!


Kommenttiadmin - 25.04.2011 (Muokattu 25.4, 00:27)

Erään käyttäjän antamien tähtien painoarvo on tästä eteenpäin nolla, joten toivottavasti tähdet ovat jatkossa paremmin kohdillaan tässä ja muissakin perhoissa.


Kommenttiterminator - 25.04.2011

JPK:lla taas älyttömän hienoa sidontaa!
Rungosta en rupea sanomaan mitään, koska ei ole omia kokemuksia kyseisestä matskusta ja sen koostumuksesta. Jos se nyt sellaista on millaiseksi kuvittelisin sen, tekisin hieman läpikuultavamman harjauksen perhoon.


Kommenttiluonto-eno - 29.04.2011

Oon mietiskellynnä tämän mallisen perhon uintia.Eli kääntyykö selälleen..vaikka liekö sillä sitten väliä?Pitäs päästä näkemään miten ulkonäkö muuttuu kun onki pulikoi vedessä.Luulisi punalihaisen arvostavan joskus tuommosta tanakampaakin evästä. Lainatakseni Kummelin Timo Silakan mottoa:jos "koti-ja perusasiat on kunnossa" niin perho toimineepi oikeaan aikaan oikeassa paikassa;).Itselläni ei ole kyllä edes kuulopuhekokemuksia tämän mallisista perhoista vaan toivotaan mänestystä!


Kommenttijpk - 29.04.2011

Vedessä en ole vielä uittanut,mutta kun tähän tarkoitukseen Enrico on materiaalin kehitellyt niin toiminee? Idea on,että tuo selkä puoli on "kelluttavampaa" tavaraa,vaikka foamia jos tohtii laittaa tai sitten ihan polynauhaa joka pitää perhon oikeassa asennossa. Toki olen huomannut,että teet joihinkin perhoihin selän vaikka balsasta,niin kyllä se ajoittain kylkeä/selkää ui sekin. Noh...niin tai näin,se on varmaa että jos perho ei vedessä ole niin sillon sillä ei ainakaan saa mitään! ;) Ja jos se selkää uivakin kiepsahtaa kalan nokan edessä sopivasti oikeaan asentoon niin sittenhän se saattaapi nassahtaa! Ei tästä kalastuksesta liian rakettitiedettä saa tehdä.... :)

Kiitän kommenteista!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?