Ruska

Kommenttikalasaalis - 25.04.2011

Pitkästä aikaa jotain pomppas perhopenkistä, vapaamuotoinen spigotin pyörittely ilman minkään valtakunnan reseptin noudattelemista. Väreissä innoittajana oli Killarney & Tay mut muutenhan perho poikkeaa paljosti esikuvistaan. Oli kohtuu vaikea saada hyvää kuvaa mut eiköhän noista jotain selvää saa..

Kommentit

Kommenttihc_flyfisher - 28.04.2011

Hyvin selvää saa!

Nätin ja sopusuhtaisen oloinen perho, toimii varmasti. Uskoisin, että vielä pienemmissä koukuissa tehokkaammin syyskesästä. Mene ja tiedä, älä minuun usko! ;)

HC


Kommenttiluonto-eno - 28.04.2011

Jaaaaapajaa ja trallalaa...mahollisesti lohille loppukauteen pelittää jos karsii siipeä ja pyrstöä pois semmosen 85% mutta elä nyt tämän takia ala mattoveistä hakemaan vaan anna kalalle mahollisuus lokata.
Saman tyylisellä siivellä mutta helakan vihreällä rungolla ja häkilöinnillä+ hopeakierteellä olen nähnyt lohia paatissa alkukauden vesisateella eli ihan koivun lehden alkaessa vihertää.Ne ei olleet tietenkään minun kaloja mutta saapi niitä katella...ööö..tai kyyläsin kyllä enempi saamamiesten perhoja;)... ja viimein näyttivät ihan reilusti kun pelkäsivät,että silmäni jäävät kieroon...
No sen verran olen kuullut isoilta pojilta myös,että joskus iltapäiväauringossa on hyvä laittaa ruskea perho.Mikä semmonen sitten on-en tiedä.Oma valintani olisi esim.Blue Charm vaan siitä lohet piutpaut välittää..Mänehän testimään vaikka silloin mieluummin tätä erikoista pyytöäsi;)


Kommenttikalasaalis - 28.04.2011

Herroille kiitokset kommenteista! :)
Luonto-enon tarinoita on aina ilo lukea ;)


Kommenttijpk - 28.04.2011

Niin on!! ;)
Joo,mun mielestä myös erittäin asiallisen näköinen kapistus ja kivan hillitty värimaailma. Voisi luulla että toimii!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?