VR Hydro (Kehitysperho)

VR Hydro

KommenttiAntti-Tapio - 24.10.2011

Elikkäs tollasta vinyl rib hydro larvaa olen testaillut tehdä.

Kommentit

Kommenttieemail - 30.10.2011

Jos kuvat olis parempia niin rasiassa olis aika varmasti:)


KommenttiAntti-Tapio - 30.10.2011

Joo kerkiäähän se sinne kunhan täältä ensin saan palautetta jonka avulla sidon ja kuvaan sitten uuden tänne. Laitoinkin tämän tarkoituksella tänne kehitysrasiaan että saisin vähän korjailu/muutos ehdotuksia. Vaikka olenkin tosta jo sitoillut paria erillaista versioo jotka ehkä parantavat sen kalastus ominaisuuksia tai sen elävyyttä, esim. sellasen jolla on "grazy legsit"Kommenttieemail - 30.10.2011

Mä jättäisin pyrstön pois.


Kommenttiterminator - 30.10.2011

"Mä jättäisin pyrstön pois"

Larvoilla on "pyrstö" kidusten lisäksi aivan oikastikin, niin miksi se pitäisi jättää pois?


Kommenttieemail - 30.10.2011

Aijaa mä ku luulin että ei:) ite sidon aina ilman pyrstöö mutta ens kerralla teen senki.


KommenttiArttu96 - 30.10.2011

Kyllähän tässä on ihan maukas sidos kyseessä, mutta. Kuvissa ei ole juurikaan vikaa, eturunko ei oikein sovi takarungon muotoon, rungon punonta on onnistunut mallikaasti, kiduksien värimaailma ihmetyttää suuresti. Ei kyllä epäilystäkään ettei kalat tykkäisi. Päättelyyn voi myös lisätä tarkuutta. Nämä ovat omia mielipiteitäni, että muut voivat kyllä täsmentää.


KommenttiAntti-Tapio - 01.11.2011

Joo kiitoksia Artulle rakentavasta palautteesta. Tuossa päättelyssä onkin ollut mulla vieläkin paljon vaikeuksia, en oikeen tahdo saada sitä onnistumaan niin että olisin jälkeen tyytyväinen. Aina se tuntuu vähän pakostakin jäävän hieman toispuoleiseksi. Tohon eturungon rakentamiseen olen löytänyt paremman tavan, joka muistuttaa enemmän siiviläsirvikkään kilpeä jo ennen punontaa. Odottelen tässä postia joka tuo mulle vaalea maradouta ja fluorisoivaa keltaista lankaa, niin saan sidottua enemmän esikuvaansa siis hydro larvaa muistuttavan version. tämä oli vasta kehitys versio ja tehty vähän jämä matskuista.

Kommentoi

Tämä perho kuuluu kehitysperhoihin, huomioi se kommenteissasi.

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?