Suomen MM-kulta (Kehitysperho)

Kommenttieemail - 01.11.2011

Tein tämmöisen lohiperho-kokeilun, että taitoin streamerkoukun silmän sytkällä kuumentamalla ja pihdeillä vääntämällä ylös päin.

Kommentit

Kommenttiluonto-eno - 04.11.2011

Pienenä vinkkinä:yläsilimänen koukku on jo tuotannossa;)...


Kommenttieemail - 04.11.2011

Jep jep, ei vaan ole niitä kun en lohiperhoja pahemmin sido:D


Kommenttiperholla pyytävä - 05.11.2011

Ihan hyvä perho,mutta ei streamerkoukusta saa lohiperhokoukkua tekemälläkkään.


Kommenttiperhonsitoja90 - 05.11.2011

Komppaan edellistä. Opettele sitomaan perusperhot hyvin, sen jälkeen kun jälki alkaa olemaan siistiä, voi ruveta soveltamaan. Sitten kun taidot on jo paremmin hyppysissä, sujuu muutkin perhot paremmin.


Kommenttiluonto-eno - 05.11.2011

On niitä lohiperhoja tehty alasilimäkoukkuunkin jo dinosaurusten ajoista asti niin sinkkuja kuin muitakin malleja.Jotkut tekeepi jopa E.D.-koukkuun perhon niin,että se ui nokka alaspäin.Omassa käytössä on eniten alasilmäisiä tuplakoukkuun tehtyjä pörhöttimiä.Ei kai mikään estä tekemästä lohelle tarjoiltavaa perhoa streamerkoukkuun jos se vain kestää muuten isonkin lohen oikomisyritykset...Tuo koukun lämmitys on meleko riskibisnestä.Saattaa mennaä karkaisut pilalle ja tiukassa paikassa se mahollisesti jopa napsahtaa poikki!"Ounou!" sannoo silloin onkisälli ja lohi nauraa olemattomaan partaansa;)


Kommentti--TePa-- - 18.11.2011

No Tuo runko on Hieman epätasainen... Kalastuspehoksi olet sitonut? :)Ihan toimivan näköinen sidos, vieläkun enemmän keskityt niin kyllä se siitä vielä paranee. Itsellä oli alussa niitä onkelmii.


Kommenttieemail - 18.11.2011

Kiitos palautteesta! Ihan kalastusperhoksi suunnittelin, ainakin tähän asti on sytkällä ja pihdeillä muokattu koukku kestäny:) Tossa rungossa valkoinen ja sininen marabou olivat eri laatuisia, siniset oli teräväkärkisiä ja ohuempia, kun valkoiset olivat tavallaan pehmeämpiä ja siitä johtuu osittain rungon epätasaisuus.

Kommentoi

Tämä perho kuuluu kehitysperhoihin, huomioi se kommenteissasi.

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?