Boody

Valmis perho

KommenttiPasuri - 07.12.2011

Näitä eri värisinä rasiaan, niin kirren tulo ei ole ainakaan perhoista kiinni!

Kommentit

Kommenttiveijoveijo - 10.12.2011

Itse sidon boobyt lähes samalla reseptillä koukku vaan on yleensä 10 kokoa. Silmät pyöristän leikkaamalla 8 kulmaisen, mutta eihän se kala taida katso minkä muotoiset silmät boobyllä on. Kireitä!


KommenttiKorkki88 - 10.12.2011

Nätin näkönen tissiposki :)


Kommenttikjmakela - 10.12.2011

Näitäpä ei kirjolohet juuri pysty vastustaan ja hyvästi on booby sidottu.
Mutta nimi lienee kuitenkin Booby, vai?


KommenttiPasuri - 10.12.2011 (Muokattu 10.12, 22:59)

Kiitokset kommenteista. Tätä nimeä pohdin itsekin, tuossa booby/boody eyes-pussissa lukee tuossa Eumerin tarrassa "boody-eyes", mutta hintalapussa "booby-eyes". Tätä nimetessä luotin Eumerin ammattitaitoon. Itse olen näitä aina boodyiksi jostakin syystä kutsunut, en tiedä. Kait se sitten on booby. Ainakin nimi booby varmasti perhoa paremmin kuvastaa. Toimiva perho joka tapauksessa


Kommenttijpk - 11.12.2011

Kyllä nää BOOBY nimellä kulkee,se on ehdottomasti oikea nimi. Hienon näköinen sidos ja näitä ku väännät eri väreissä niin kirjolohet on takuuvarmaa saalista! Pinkkinä toimii kans erittäin hyvin. Hieno sidos,veteen vaan!!!


KommenttiPotti - 12.12.2011

Leikkaatteko silmien keskellä jonkinlaisen raon kiinnitystä helpottamaan? Vai pujotatteko koukun foamin läpi? Itellä suuria ongelmia saada noita 6mm paksuisia silmiä siisteiksi/suoraksi. Hieno kalastussidos. Itse olen käyttäny näissä Knapekin Lake koukkua.


KommenttiTrueJorvi - 12.12.2011

Miten tuolla on tarkoitus kalastaa? Joka paikas sanotaan, että noi on hyviä kirjolohille, mutta en oo oikeen saanu selkoa että miten sitä pitäisi uittaa..


KommenttiPasuri - 12.12.2011

Potti,

Itse en ainakaan leikkele noita mitenkään, ihan tiukasti vaan sidontalangalla kiinni, sidontalangat siitä päältä peitän siten, että vedän tuon Cactus Chenillen irtopätkän siitä silmien päältä, niin kuin tuosta kuvastakin näkyy.

TrueJorvi,

Kannattaa kokeilla upposiimalla, annat siiman upota pohjan tuntumaan ja sitten pienillä nykäyksillä siimaa sisään. Tosin itse uittelen näitä välillä ihan pinnassa kellusiimallakin.


Kommenttiveijoveijo - 12.12.2011

Yksi hyvä tapa minusta on kiinnittää nuo silmät, että laitetaan foami koukun suuntaisesti ja sidotaan langalla päältä muutaman kerran siihen kohti mihin halutaan silmät ja molemmille puolille noin saman verran. Tämän jälkeen foami käännetään ja lankaa kiristetään jolloin silmät ovat niin kuin tässä ja sitten kahdeksikkoa kiertämällä silmät kiinni. Itse olen tehnyt sen noin ja hyvin on pysynyt ja helppo kiinnittää.


Kommenttijpk - 12.12.2011

Pasuri puhuu juurikin asiaa kalastustyylistä. Toinen tapa on tietenkin vetää ihan pinnassa ja koittaa sillätavoin saada kala ärsyyntymään ja iskemään,hieman niinkuin popperi tyyliin. Mutta yleisempää lienee tuo upposiimalla pohjien päällä veteleminen...ainakin lohilammikoilla.

Itse sidon kanssa ihan suoraan langalla kahdeksikkoa tehden,ilman leikkelyitä. Joskus liimaan ihan piruillessani vielä 3d silmät noihin tötteröiden päähän.. ;)


Kommenttieemail - 22.12.2011

Voiko boobyn korvata jollakin, esim. palloketjulla? Vaikka ei se enää booby olisi ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?