Pupa

Kommenttieemail - 04.01.2012

Helppo ja nopeasti sidottava peruspupa.

Kommentit

Kommenttijpk - 11.01.2012

No eihän tuosta kyllä chenillepupa paljon parane! Ihan maukkaan näköinen suupala vetten eväkkäille!


Kommenttitrutta - 12.01.2012

Minä olen jättänyt tuon selkäkilven tekemättä, pelkän thoraxin tehnyt. Tuntosarvet kuitenkin laittanut.

Pieni vinkki, värjää persus punertavaksi. Ihan reilun millin matkalta.


KommenttiPerhokalastaja99 - 12.01.2012

Laitoitkos omasta tahdostasi kehitysrasiaan?

Oikein mallikas, mutta myös kohtuun helppo peruspupa. Näitä pitää tehdä omaankin rasiaan!


Kommenttieemail - 12.01.2012

Kiitti vinkistä trutta! Pitääpä koittaa.

Perhokalastaja99:En laittanu kehitysrasiaan tarkotuksella ja aikaa perhon sitomiseen meni vain pari minuuttia, elikkä tosi nopeasti sidottava.

Kiitti kommenteista!:)


KommenttiMiza - 12.01.2012

onpas komea pupa ja varmasti kalastava. Sidonnallisesti siisti mut ihmetystä herättää miksei menny rasian puolelle vai onko pää jäänyt pikkaisen isoksi?


KommenttiAma T Ööri - 12.01.2012

Pää vielä beigen värisellä sidotalangalla tehtynä ja nätisti lakattuna niin Perfecto!


Kommenttieemail - 12.01.2012

Alkaa jo itteänikin ihmetyttämään kun ei rasian puolelle menny, jos tähtiin on luottaminen...tätä kommenttia kirjoittaessa 4,5. Olisikohan pitänyt harjailla thoraxia pörröisemmäksi?

Ama T Ööriltä kokeilemisen arvoinen neuvo, pitääpä hommata beigeä sidonta lankaa!:)


KommenttiLiukkoRa - 12.01.2012

Tässä tapauksessa rasian puolelle menon on varmastikin estänyt tuo ylisuuri pää. Mutta oikein mallikas perho, jolla kalaa nousee!!


Kommenttieemail - 12.01.2012

Tässä uusi kuva, pään kokoon kiinnitetty huomiota. Onko parempi?


KommenttiTimhoe - 12.01.2012

Korjatkoon viisaammat, mut oman ymmärryksen pupan pään kuuluukin olla aika iso. Pupa on kuitenkin profiililtaan hyvinkin paksu, pienestä koostaan huolimatta, ja isoa päätä perholla pidetään pupamaisena piirteenä. Mielestäni tämä on varsin mallikas sidos, ja jos jossain haluaa hifistellä niin siinä, et tuntosarviksi laittaa fasaanisiikasten sijaan mallardia.


KommenttiHota - 12.01.2012


Kommenttihossanjoki - 12.01.2012

Luulisin kehitysrasian syyksi suurehkon pään, mikä näin tavallisen tallaajan silmissä näyttää oikein mehukkaalta ja sopii minusta oikein hyvin kyseiseen sidokseen. Toisaalta, se voi jopa antaa sidokselle luonnollisuutta, kun se on töissä...:)
-hossanjoki-


KommenttiPeltopython - 12.01.2012

Kerrassaan hieno pupa. Pään koko mielestäni juuri sopiva.


Kommenttikoala - 12.01.2012 (Muokattu 12.1, 23:03)

ikävää jos jotkut lukiat pahottaa mielensä, mutta jos sivustolla pidempään ollut ja sivustolla tunnetuksikin tullut sitoja olisi lisännyt kyseisen perhon(sama kuva) tänne niin olisi mennyt rasiaan. nimittäin tämän perhon OLISI kuulunut mennä rasiaan ilman mitään muttia!


KommenttiHota - 13.01.2012

Koala: Saattaapi olla.
Hiukan tuo koukku valinta & koko suhteessa sidokseen häiritsee mutta on tuossa hyötyäkin kalastuksellisesti.
Isompi kitakoko raapasee leukaperiin paremmin kiinni.

Sarvista oli puhe. Kestävimmät omassa käytössä on oleet piisamin tuulikarva.
Noi lintujen siikaset ei kauaa kestä.

Tuolla pääkoolla ei ole suurtakaan merkitystä kalastuksessa mutta mittasuhteiltaan sopiva ja omaan silmään passeli lähtee sieltä perhorasiasta helpommin tapsin päähän.

Sidontakisaperhot on sitten erikseen.

Omaan silmään mittasuhde olisi näin parempi:

http://hota.1g.fi/kuvat/Perhot/Pupat/cpl.jpg/_big.jpg?hash=604


KommenttiAma T Ööri - 13.01.2012

Mitä chenillä tarkalleenottaen olet pyrstössä käyttänyt, ultra chenille??


Kommenttijuhahujanen - 13.01.2012

Tää on niin yksinkeraista "vääntämistä" rasiaan vai ei, että en meinannut kommentoida ollenkaan, mutta:
Ruskeaan runkoon pää ruskealla sidontalangalla, tai sitten pää olisi pitänyt tehdä vaikka duppingilla ja solmu lyhyesti piiloon. Päästä koko siinä ja siinä meneekö liian isoksi vai onko juuri ja juuri ok. Mutta ensinnäkin: Fasaanin katkastut ruodit törröttää (molemmissa kuvissa) koukunsilmässä. Ei pahasti, mutta selvä sidonnallinen virhe. Ei ne sinne kuulu. Alkuperäisessä kuvassa pää epätasainen/epäsiisti etenkin koukun alapuolelta. Tämä nyt on vaan niin yksinkertainen perho, että tässä ei ole montaa sidonnallista jippoa, jota arvioida, joten katse kiinnittyy helposti pieniin yksityiskohtiin. Itse olen tykännyt tehdä näihin siipiaihiota sivuille esim. polypropyleenistä ja kun nämä usein imitoivat pintaan kuoriutumaan nousevaa pupaa, niin kevyempää koukkua olen tottunut näissä näkemään.


Kommenttieemail - 13.01.2012

Chenille tuli sidontasetin mukana ja oli pussissa, jossa ei lukenut mitä chenilleä se on. Mutta epäilisin että on juurikin tuota ultrachenilleä.

Kiitos kaikille kommenteista!:)


Kommenttigreenhighlander7 - 14.01.2012

@Juhahujanen: -entäpä jos haluaa päästä mustan? Mikä universaalinen laki sanoo että pupan pään pitää olla ruskea? Ehkä luonto mutta entä jos haluan tehdä lisä ärsykettä? menneekö heti rasian puolelle? Ja jos nuo pienet haituvat päässä jotkä luo vaan lisää eloa perhoon (jotka näkyy tarkan kuvan takia) on syy kehitysrasiaan niin hohhoi.. tuntosarvet ois voi olla enempi sivulla, muuten nais, keep'on doing the good work :)


Kommenttigreenhighlander7 - 14.01.2012

Ei nyt tehä tästäki eliittiurheilua.. ;)


Kommenttijuhahujanen - 14.01.2012

Vihreä ylämäälainen: Ei ole kyse eliittiurheilusta. Perhorasian tarkoitus (siis asiaan pääsy) on sidonnallisesti oikeanlaisten perhojen esittely. Ei kalastusperhojen. Omat kalastuspupat eivät takuulla täytä noita itse esittämiäni teesejä, mutta sidonnallisesti täydellistä perhoa sidottaessa sitä yrittäsin ehdottomasti. Lisäksi nuo esittämäni kohdat (no ehkä pään väriä lukuunottamattta, joka voinee olla myös makuasia) ovat selkeitä virheitä. Sidontateknisesti ei elävyyttä haeta roskilla, jotka ovat jääneet päästä törättämään, vaan ne tehdään joillakin oikeilla sidonnallisilla ratkaisuilla. Yksi elävyyttä parantava keino on tehdä "jalat" pupaan helmiäisfläsästä.


Kommenttieemail - 14.01.2012

Noi roskat päässä on niin pieniä, että en saanut leikattua niitä omilla ja vähän tylsyneillä saksillani. Tai olishan ne tietty voinu peittää sidontalangalla mutta pää olis sitten vielä isompi.


KommenttiPerhokalastaja99 - 14.01.2012

Jaa jaa, asiasta toiseen.

Amatöörisitojana ja -kuvaajana kiinnostaa, että mikä tuossa on, etenkin tuossa kakkoskuvassa taustana?


Kommenttieemail - 14.01.2012

Pöytälampun päälle laitetaan valkoinen t-paita ja lamppu pysyy ylhäällä kirjan avulla. Perhopenkki säädetään niin, että pöydän ja perhon välissä on sen verran väliä, että perho näkyy keskellä kameran näyttöä kun se on tuen päällä. Pöydälle perhon alle laitetaan alumiinifolion pala, jotta perho saa tarpeeksi valoa myös alapuolelle. Kameran olen laittanut kuvassa olevan puisen perhorasian päälle, jota pidän toisella kädellä paikoillaan. Kameran laitan itselaukaisimelle.
Tässä vielä kuva havainnollistamassa asiaa:)


KommenttiAma T Ööri - 14.01.2012 (Muokattu 14.1, 16:51)

Pikku vinkki:

Nuo ylimääräiset sojottavat karvat mihin et saksilla kykene on näppärä polttaa pois.

Eli vaikka sytkärillä kuumennat sidontaneulaa ja kuumalla neulalla saat näppärästi poltettua ylimääräiset sojotukset pois.


Kommenttieemail - 14.01.2012

Kiitti vinkistä! Koitampa heti:)


Kommenttijuhahujanen - 15.01.2012

eemail: Osta apteekista kertakäyttö kirurgin veitsiä. Maksavat muistaakseni alle euro kipale ja kun ostat kapeakärkisiä, niin sillä ainakin saa katkaistua karvat siistimmin kuin saksilla ja polttotyökalu on kanssa aika Jees


Kommenttieemail - 13.02.2012

http://hota.1g.fi/kuvat/Perhot/Pupat/cpl.jpg/_big.jpg?hash=604

Mikä koukku sulla Hota on noissa perhoissa, on aika passelin näköinen pupiin?


Kommenttiadmin - 11.03.2012

Siirrettäköön tämä Perhorasian puolelle, kun sille perusteltua kannatusta on. Alunperin luokittelijoiden äänet olivat menneet tasan, joten ollut rajatapaus alunperinkin.

Toivottavasti tästä ei kuitenkaan jatkossa seuraa yleistä huutoäänestystä jokaisen perhon kohdalla.


Kommenttiadmin - 11.03.2012 (Muokattu 11.3, 21:49)

Mainittakoon vielä että luokittelijat eivät näe perhon lisääjää perhoa luokitellessa, joten spekulaatiot siitä että perhon lisääjällä olisi merkitystä luokitteluun voinee jättää pois.


Kommenttizag - 11.03.2012

Hieno ja ryhdikäs ratkaisu, admin!

Kuten jossakin yhteydessä olen todennut:
"Tällaisilla saiteilla kun parhaimmillaan on myös kasvatuksellinen funktio. Ylevää ehkä, mutta mielestäni tavoiteltavaa."
Lapsuksia sattuu, mutta ne voidaan myös korjata.

Btw; oikeastaan hylkäyksiä harmillisempia ovat seulan vahingossa väärin perustein läpäisseet sidokset; ne kun jäävät elämään globaaliinkin nettimaailmaan esimerkkeinä suomalaisesta alan osaamisesta. No, onneksi kyseessä ovat suuntaan tai toiseen pienet, korkeintaan periaatteelliset, asiat.


Kommenttikoskisjukka - 12.03.2012 (Muokattu 12.3, 12:45)

Täysin oikea ja suora selkäinen ratkaisu adminilta! Virheethän on korjattavissa ja nyt se realistisesti malliesimerkkinä tässä näkyypi ;)

5 pistettä Perhorasialle! :D


KommenttiHota - 12.03.2012

eemail:

Tmc 2499SP-BL #16


Kommenttieemail - 12.03.2012

Kiitti, Hota.

Hyvä, että "rasiaan vai ei"-kiista sai nyt päätöksen:)


KommenttiAntti-Tapio - 14.03.2012

ihan mallikas sidos jos nyt jotain huomautettavaa niin mielestäni tuo ruumis on liian pallomainen siis paksu ja lyhyt tuohon perän kokoon verrattuna. Sais olla pidemmälle matkalle sidottuna koukullle ja noiden tuntosarvien suuntaaminen hieman arveluttaa että miten ne vaikuttaa uintii kun ovat vielä eri pituset, samoin materiaali valinta kestääkö kuinka hyvin kalan suussa. Vielä tosta rasiaan vai ei keskustelusta niin ymmärrän myös heidän kantaansa jotka olisivat laittaneet tämän kehariin koska on noin jyhiksen näköinen mutta ei sitten ole kuitenkaan jyhis, sekä se että ilmoitit perhon olevan parissa minuutissa väännetyn joten viidessä minuutissa se olis ollut täydellinen. mutta niin kuin jo alussa kirjoitin varsin maukas pupa varmaankin kalat tykkäävät jos uinti on kohdallaan. 3 tähteä


Kommenttieemail - 14.03.2012

Tuntosarvet ei ole eripituiset ja ne on sidottu lievään v-asentoon. Silloin kun sidoin tämän niin mulla ei ollut mitään käsitystä minkälaisia pupat on vaan otin mallia jostakin täällä olevasta.

Kiitti kommentista @Antti-Tapio:) Seuraavan pupan sidon näiden ohjeiden mukaan niin siitä ei tule ylipainoista:D


Kommenttigreenhighlander7 - 14.03.2012

@juhahujanen; Jos ymmärsin nyt oikein niin täällä ei kalastusperhoja esitellä, tauluperhoja vaan. Minä en sido koristeita, ainoastaan kalastusperhoja ja teen ne aina niin siistiksi ko pystyn, minun pointti täällä ei oo ollu esitellä ja paukutella henkseleitä kuinka hyvä oon sitomaan vaan pistän kiertoon vaan semmosia joita en oo nähny täällä aikasemmin, sidontateknillisesti tai malli, mutta se kuulostaa olevan toisarvonen asia. Että sivulla on joku parisataa Red Tagia ei sinua vaivaa, Red Tag on Red Tag vaikka kuinka hyvin sitos, ei niitä tarvi olla satoja rasiassa, että semmosta.


Kommenttigreenhighlander7 - 14.03.2012

And by the way; Juha, sinä et arvosta kalastusperhoja, mutta esim. tämän perhon tähtien perusteella jotku tuntuu tällä sivulla arvostavan niitäki. Eli kysymys oikeastaan on, onko tämä käyttäjien sivu vai raadin sivu?


Kommenttijuhahujanen - 14.03.2012

Hyvä vihreä ylämaalailen: todella arvostan kalastusperhoja. Itse en ole elämäni aikana sitonut yhtäkään tauluperhoa ja sen lisäämistäni perhoistakin varmaan huomaa. Kyse on vain siitä, että tämän sivun idea ei ole esitellä kalastavia sidoksi siinä mielessä, että hyvin kalastavat pääsisivät rasiaan, vaan tällä saitilla on idea, että rasiaan pääsisivät sidonnallisesti täydelliset perhot. Tällä sivustolla luokittelijoiden pitää pohtia perhoa arvostellessa samoja asioita kuin tuomareiden sidonnan sm-kisoissa. Kyse ei ole kalastusperhojen arvostamisesta. Eli uskokaa jo hyvät ihmiset: Perhorasian idea on puhtaasti sidonnallisesti oikeaoppisten perhojen esittely. Noiden käyttäjien antamilla tähdillä ei siinä ole mitään merkitystä. Ja onhan tämän perhon ongelma juuri se, että tämä on lähes täydellinen Jyhis, mutta sitä ei ole nimetty jyhikseksi. Ei rasiaan pääse red tagikaan, joka on nimetty ihan miten sattuu olkoonkin se kuinka hieno hyvänsä.


Kommenttikoskisjukka - 15.03.2012

Älkää nyt vetäkö hernettä hengityselimiin, mutta taitaa sivustosta tulla henkilö vs henkilö mielipide erojen kautta riitelysivusto, valitettavasti. Osapuolen varmaan tunnistavat itsensä!

Jos vaikka palattaisiin entiseen perhojen arvosteluihin, eikä keskinäisiin kaunoihin -jooko?

Antoisaa alkavaa sumarikautta, johon ei ole montapäivää. Päivän pituus Pieksämäellä 11h 46min! 12 h raja tulee lähipäivinä vastaan :)


Kommenttizag - 15.03.2012 (Muokattu 15.3, 08:50)

@koskisjukka; näin on, mutta kerta kiellon päälle, kuitenkin viimeinen täällä, lupaan :)

@juhahujanen, et varmaankaan lukenut nimikommenttiani Jyhiksestä (http://perhorasia.fi/Fly/Fly.thtml?flyID=22458 tuolla 4. kommenttini), ainakaan sen sisältöä et näytä vähäisimmässäkään määrin sisäistäneen. Itsepäisesti puolustat kantaasi ja luokittajien hylkäysratkaisua, joskin perustelusi aika lailla muuttuvat keskustelujen edetessä. Alkuun vikana oli sidontalangan väri ja pää roskineen, sen jälkeen viittaamassani keskustelussa ainoana vikana vatsan pyöreys (lisäksi väärä nimeys ehdollistettuna). Nyt taas ongelma pupassa on, että peruspupa on nimetty väärin, kun sitä ei ole nimetty jyhikseksi. Viittaan uudelleen linkittämääni komenttiin.

Samalla ystävällisesti ilmoitan (jos admin tämän OT:ni suinkin sallii) kaikkien helpotukseksi, että toteutan nyt palstaltapoistumisstrategian (Termi pääharrastussivustoni sanakirjasta, selitys : Kuvastaa turhautumista palstan senhetkiseen mielipideilmastoon. Tarkoittaa joko lyhytaikaista (tai pysyvää) pidättäytymistä kirjoittelusta tai mahdollisesti siirtymistä uuteen nimimerkkiin.)
Toivon, että tämänkin myötä sivuston taso entisestään nousee.
Kevättä ja kireitä!
t. zag

edit: lisätty pysyvää -sana


Kommenttigreenhighlander7 - 15.03.2012

@Zag: no siinäpä ne tärkeimmät tuliki.
Hyvää kevättä kaikille! :)


KommenttiPerhokalastaja99 - 15.03.2012

Hm. Onks se 12h joku "lähtölaukaus" sumariajalle?

Ja kiitos, kun siirsitte tämän. Saan tuon eemailin kuvausvinkin aina uudelleen tarkistaa, huonomuistinen kun olen... :D


Kommenttijuhahujanen - 15.03.2012

EI tuo vatsan pyöreys missään nimessä ole hylkäyksen peruste minun mielestä. Yritän vain miettiä itse hylkäyksen perusteluita. Pää ei ole normiajattelun mukaan ihan sitä mitä sen ehkä pitäisi ja tätä tuossa aikaisemminkin korostin.
Jyhiksen reseptiä enkä ulkonäköä en tätä katsellessa muistanut, mutta koska tiedän,että luokittelijoiden joukossa on ihmisiä, jotka näitä reseptejä tuntee ja luokittelussa kiinnittävät huomiota myös niiden noudattamiseen, niin ajattelin,että muutaman luokittelijan ääni on napsahtanut hylkäyksen puolelle juuri siksi. Suurin syy tähän omaan kommentointiini lähinnä on se, että samalla kun rasian väki on nuorentunut ja toiminta muten hiipunut, niin näiden kehitysrasiaan joutuvien perhojen kohdalla tämä itku MIKSI KEHITYSRASIAAN on räjähtänyt käsiin. 2008 tai 2009 keskusteltiin perhoista. Ei siitä miksi tää ei ole rasiassa.
Ja toinen mikä saa veren kiuhumaan on tuo mitä greenhilandekin tuossa komentoi tuosta kalastusperhon arvostuksesta... Täällä voi vapaasti keskustella onko joku hyvä kalastusperho, mutta rasian idean mukaan arvostelu ei tapahdu sen mukaan. Vaan perhon sidonnallisten yksityiskohtien mukaan...
zagille suotuisa mielipide ilmastoko on se, että kaikki ovat samaa mieltä? perhorasia on/oli paikka jossa sai rasian puolelta helposti haettua toimivat reseptiperhot esimerkillisesti sidottuina. Toivoisin, että ei valitttaisi niin saamerin kovaa siitä miksi ei päässytä rasiaan ja kaiken huipuksi jos tuo esiin omasta mielestään sidonnallisia virheitä, niin niihin ei sitten kuitattaisi vain, että no tämä on kalastusperho ei se kala sitä katso. Jos haluat esitellä kalastusperhosi täälä, niin harjoittele sitä niin pitkään, että siitä oikeasti tulee valioyksilö ja lisää se sitten tänne. Kalastuskäyttöön voi sitten sitoa ne vähän sinnepäin.
Omakin 90-luvun ykköskirjoperho ei tänne koskaan todennäköisesti rasian puolelle pääse. Eli se on sidottu ihan sidontauran alkuvaiheessa ja sisältä sidontaopillisia virheitä tukuttain. Kalaa sillä tuli kuin kuokalla, mutta vastaoin kaikenmaailman sääntöjä sidottuna sen tänne tarjoaminen on silkkaan ajanhukkaa, vaikka olenkin sitä kohta kolmenvuosikymmenen aikana hionut kauniimmaksi.


Kommenttikoskisjukka - 15.03.2012 (Muokattu 15.3, 23:28)

@Perhokalastaja99

Kyllä se taitaa olla 12h, sikäli mikä K.Kuuselaan on luottamista ;)

http://perhorasia.fi/Fly/Fly.thtml?flyID=22437


edit; http://www.kemi.fi/kk021498/aurinko.html


KommenttiAntti-Tapio - 16.03.2012

voi voi ja vielä kerran voi sekä pari kermaa siihen perään. Olis paljon kivempaa lueskella kaiken moisia vääntöjä ja höpinöitä itse perhosta. Hujasta pitää kyllä kompata sillä on parhaat pointit tässä keskustelussa. itseäni risoo myös toi kalastus perho läppä. Suurimmalla osallahan perhoja kalastetaa joten sen ilmoittaminen on aivan turhaa. Tuntuu olevan joillekkin itseis arvo päästä rasiaan perhonsa kanssa. Minulle tämä on paras resepti kirja mitä netistä löytyy ja on mukavaa että tasoa yritetään pitää korkeana. itse olisin sinä aikana kun olen tätä seurannut pistänyt monta perhoa hylkyyn mitkä ovat päässeet rasiaan, mutta se ei ole minun käsissäni joten on tyytyminen raadin päätöksiin. Niin hyvässä kuin huonossa.

Sitten off to topick olis kiva jos rasia julkaisisi jonkun juhla respti kirjan mikä sisältäis +500 reseptiä ja jonkun verran erikoisempia sidonta tekniikoita siis levarin,paraloop häkilän,jne mutta ei mitään perus huttua, sekä sidonta teknisiä ratkaisuja joita voi toteuttaa monella tavalla saamalla silti saman loppu tuloksen. hyvä olisi sisällyttää muk,aan myös laajaa höpinää materiaali valinnoista lähtö kohtana niiden vaikutus perhon uintiin ja toimivuuteen. Hinnaksi +- 100€


Kommenttigreenhighlander7 - 21.03.2012

Näitä vääntöjä ei varmaan tulis jos raati olis johdonmukainen, mutta tilanne on se mikä on, joku päivä joku ihme suttura menee rasiaan, toisina päivinä on MM-kriteerit pöydässä. Ja sitä miksi porukka on nuorentunu, toiminta hiipunut, ja rasian puolelle vaahtoaminen vois johtaa ainaki joissain paikoissa itsetutkiskeluun, että minkähän takia..
Mulle tämä sivu on hiipunu ko ei täällä nykyään oo juuri muita ko pullalohen ja pikkuharrin pyytöjä ja muuan kisasitoja paukuttaa tauluperhoja, ei viitti panna 'kalastusperhoja' turhaan näytille ko ne arvostellaan tauluperhoja vastaan..


Kommenttigreenhighlander7 - 21.03.2012

ja Antti-Tapio, lohiperhon sidonnassa löytyy todellakin kaksi eri kategoriaa, joten 'läppä' kategorioista 'kalastusperho' ja 'tauluperho' ei ole ihan turha.


KommenttiHobelf - 22.03.2012

@Juha missä tuo tämän sivuston tarkoitus on noin määritelty? Onko tämä sivustosi? Luulisi olevan mielekkäämpää valita rasiaperhot niiden kokonaiskiinnostavuuden perusteella; ne, jotka poikkeavat edukseen tavalla tai toisella pääsevät rasiaan. Tämä voisi tapahtua muuttamalla rasiaan pääsy yleisön arvosteluun pohjautuvaksi. Jos jonkun pinkki liitsi saa +3 *:ä, niin rasiaan, mutta karvantarkka tylsäperho pois.. Lisäksi perho voisi olla alati kuluvalla ajalla, ellei se saa yli 4.5 * keskiarvoa:a, lähtien vaikka 45 vrk:sta, johon annetut äänet &äänien arvo antaa lisäaikaa.. Tippuneet perhot arkistoitaisiin pikkukuvan kanssa Muistoissa-listalle...

Mielestäni esim. tämä perho on rajoilla; sidonnallisesti ei priimaa, mutta värit on hienot.


KommenttiAntti-Tapio - 23.03.2012

Joo kaikki varmaan tuon tietää että lohiperhoista väännetään myös koristeita samoin on nuo realistiset jäljitelmät joissa ei ole ajateltu uitettavuutta mutta niitä en edes lue perhoiksi. Tiedän myös sen että moni tauluperholta näyttävä sopii myös hyvin kalastukseen ja myös kestää sen osalle sitojista kun on kunnia asia että sidotut perhot sopivat myös siihen ainoaan käyttö tarkoitukseensa siis kalastukseen. Eri asia kenen lompakko kestää niillä kalastamisen. Mutta perus sutturoiten kohdalla on täysin turhaa edelleenkin mainita että se on kalastus perho. mutta turha kai tässä on rautalankaa väännellä. Mielestäni tänne pitäisi ihmisten sitoa täydellisiä perhoja sillä nämähän on vähän niin kuin tauluja reseptillä.


Kommenttigreenhighlander7 - 26.03.2012

Antti-Tapio, luulen että saat kulkea muutaman vuojen joilla jos meinaat löytää kalastajan joka vielä kalastaa guttisilmäisillä lohiperhoilla. Yhtä mieltä siitä että jos on pyöräyttäny parit red tagit, niin ei tarvinne mainita että ne on kalastukseen tarkotettu.


Kommenttigreenhighlander7 - 26.03.2012

Ja luulen että tämä tulee olemaan aika tyhjä sivu jonku ajan päästä jos kriteeri on 'täydellinen perho'

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?