Foami Pompero (Kehitysperho)

Perho sivulta

KommenttiVaiarm-1 - 12.01.2012

Pertti Kanerva esitteli eräässä Erä lehdessä perhoa nimeltä Realistinen Foamiamppari. Niinpä heräsi ajatus voisiko tällä tavalla sitoa vaikkapa Pomperon? Tämä kylläkin poikkeaa senverran niin Pomperosta kuin Bomberistakin,joten eri perhohan tämä varmaan on. Kun kuitenkin nimi perholla pitää olla niin panin nimeksi Foami Pompero koska runko on tehty Foamikiekoista.

Kommentit

KommenttiIhminen joka kalastaa - 18.01.2012

Pää ehkä vähän iso ja siipi lähemmäs koukun silmää. Korjatkaa jos olen väärässä.


Kommenttiperhopoika^^ - 19.01.2012

Siipeä jos saisit vähä lähemmäs koukun silmää ja pyrstöä vähä lyhyemmäks ei muuta, Ja eiku uutta koukkua penkkiin nii hyvä tulee :)


KommenttiVaiarm-1 - 20.01.2012

Ensiksi oikein paljon kiitoksia sekä rakentavista että rohkaisevista kommenteista! Olette täysin oikeassa siinä mitä tulee pään kokoon että pyrstön pituuteen. Huomasin ne itsekin kun katsoin niitä kuvassa jossa se onkin paljon suurempi kuin sormissa pideltynä. Lähetin sen kuitenkin sellaisenaan perhorasiaan toiveena sekin jos joku taitava sitoja innostuisi sitomaan siistin ja kaikin puolin mitta suhteiltaankin oikean Foami Pomperon. Jolla kuitenkin on aivan erinomaiset kellunta ominaisuudet eikä välttämättä tarvitse mitään kellunta aineita joskin ei siitä mitään haittaakaan ole. Lopuksi vaikka käden taitoni ei kovin hyvä olekaan näissä perhon sitomisessa niin on niitä silti mukava tehdä.


Kommenttizag - 20.01.2012

No, eihän tuo pyrstö nyt niin kovin pitkä ole. Jos vertaat esim. naapurisivuston Galleriassa itse mr.pomperon "hatulliseen" hänen sidoksiaan, niin rungon pituinenhan niissäkin pyrstö näyttäisi olevan, ehken vain hivenen tuuheampi. Hahmohan tässä on oikein hyvä, häkilöinti erinomainen. Ja jos tuo foamisi on täysin vettä imemätöntä laatua, niin eihän tuo runko tuosta parane :)

Kommentoi

Tämä perho kuuluu kehitysperhoihin, huomioi se kommenteissasi.

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?