The Baron

Valmis perho

Kommenttiterminator - 09.02.2012

Tämmöinen vaihe vaiheelta- projekti. Toivottavasti on muille apua. :)

Kommentit

Kommenttieemail - 13.02.2012

Huippu hyvät vaihe vaiheelta ohjeet!:)


Kommenttiz1nk - 13.02.2012

Todella nätti perho sekä hyvät ohjeet mukana, mutta henkilökohtaisesti isoin ongelma on siiven kiinnitys. . . menee nimittäis aina toiselta puolelta jotenkin v****llen ja sitten onkin kivasti siipi pilalla :D on ilmeisesti sitojassa vika mutta jos joillain on hyviä linkkejä/videoita siiven kiinnitystä varten niin olisi kiva :D


Kommenttiterminator - 13.02.2012

"menee nimittäis aina toiselta puolelta jotenkin v****llen ja sitten onkin kivasti siipi pilalla"

Itse kans huomannut ainakin yläsilmäisissä koukuissa tuon, kun se koukun silmukka "vääntää" siiven huonoon asentoon, tämä ongelma korjaantuu hyvin sillä, että leikkaa siiven tyven poikki kiinnityskohdan paikkeilta ettei ylijäämät osu koukun silmään. Blindeye koukuilla ei ole ongelmia ollut tuossa asiassa.

Kannattaa myös siiven kiinnityksen aikana tarkastella perhoa suoraan ylhäältäkin päin, jos ei taho oikeen keskelle osua. Silloin on myös helppo käännellä siipeä kiristysvaiheessa oikeaan asentoon, jos näyttää menevän vänkyrälle.

Ei multakaan aina onnistu varsinkaan siiven toinen puoli, varsinkaan yli 30siikasen levysiivissä. Harjoittelulla se jälki kuitenkin paranee. ;)


Kommenttiz1nk - 13.02.2012

Entäs sitten toinen kysymys :D Mistä mahtaa saada parasta kalkkunaa hinta/laatu suhteelta. ei meinaan kovin laadukasta ole ainakaan ollut mistpoolista tilattu tavara mitä olen tilannut joskus :/


Kommenttiterminator - 14.02.2012

Itse olen ostanut värjätyt kalkkunat Helsinki Spey Clavesta, ja tyytyväinen olen laatuun. Siellä myös hinnoiteltu sulkien laadun mukaan sulat.


Kommenttiz1nk - 14.02.2012

Mutta hsc:ssa aika niukasti värejä noissa kalkkunoissa :E


Kommenttiterminator - 14.02.2012

Kannattaa s.postilla kysellä lisää, eivät ole monesti vaan päivittäneet nettikauppaan. Ainakin kun itse tilannut niitä s.postilla, niin on ollut oikeastaan kaikkia perusvärejä valittavana.


KommenttiJuke86 - 19.02.2012

Jopa on kyllä komiat ohjeet ja perhossakaan ei hirveemmin paranneltavaa. :)


Kommenttipeso69 - 23.02.2012 (Muokattu 23.2, 22:06)

Hienoa että joku jaksaa väsätä tälläiset ohjeet.On monelle sitojalle varmaan avuksi.Perhossa ei pahemmin moitteen sijaa ole...ehkä häkilän pituus olisi saanut olla pidempi mutta makuasia ja pilkun viilaamisen puolelle menee. Hienoa sidontaa!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?