Greenar (turbo-cone)

Kommenttiz1nk - 26.02.2012

Kommentit

Kommenttiaki.tormanen - 13.03.2012

Jotenkin kaipais siipeen enemmän tavaraa tai vähemmän tavaraa häkilään, muuten oikeen ottavan olonen matonen :)

keep up the good work


Kommenttiz1nk - 13.03.2012

Tuo Spey plumes on niin hentoista että se aika olemattomaksi menee kastuttuaan niin sen takia laitoin häkilään noin paljon tavaraa mutta kuivana näyttää häkilä kyllä ehkä vähän turhan tuuhealta :)


Kommenttigreenhighlander7 - 14.03.2012

Jaha, sitä on jo heittäyvytty turbojenki maalimaan :)
Hyvä perho, tuo Akin kyselemä enempi materiaalia siipeen; oon samaa mieltä, mutta kettua on vaikia laittaa loputtomasti, temppeli on ainua jolla saa tarpeeksi volyymia kasvattamatta päätä niin suureksi ettei se mahu conen taakse..
Kiva että joku viitti vielä panna kalastus lohiperhoja tänne, minen ennää viiti ko ei täällä muita arvosteta ko tauluperhoja ja jotaki pullalohen ja puikkariharrin pyytöjä..


Kommenttiz1nk - 15.03.2012

greenhighlander7: Joo mustaa kettua vois olla pikkusen enemmän verrattuna häkilän kokoon, mutta kuten edellä jo mainitsin niin tuo spey plumesihan on niin hentosta että se menee kasaan todella paljon kastuttua niin suhteessa siihen tuo on suht hyvässä suhteessa :)

ja se on kyllä totta että perhot täällä nykyään on sitä laatua että joko tauluperho tai sitten joku pieni pullalohen kalastukseen tarkoitettu pikkusuti. Minä en kehtoo enää välittää :D sidon sen minkä sidon ja satunnaisesti lisään tänne jos syntyy jotain joka omaa silmää edes miellyttää :D

Ja kiitoksia kommenteista :)


Kommenttigreenhighlander7 - 15.03.2012

Hehehe.. :) Z1nk, minä taisin olla ensimmäinen tällä sivulla joka julkas turboconen speyplumesilla, joten tunnen materiaalin aika hyvin, keep up the good work.


Kommenttigreenhighlander7 - 15.03.2012

PS. Pistä mielellään vielä etuhäkilä spey plumen eteen, pari kierrosta mini marabouta, chickabouta, grizzly marabou, jne. ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?