The Trout`s food Streamer

Kommenttieemail - 28.02.2012

Tällä napataan ensi kesänä poron kokoinen tane!

Kommentit

KommenttiIhminen joka kalastaa - 07.03.2012

Hieno Perho eemail. Jos nyt ei kuitenkaan Porin kokoista toivottavasti edes jäniksen kokoinen.


KommenttiPerhokalastaja99 - 07.03.2012

No se se vielä puuttuisi että Porin kokoinen taimen... :D

Mutta sidonnallisesti perho on hieno, ja etenkin muddlerpää on onnistunut.


KommenttiIhminen joka kalastaa - 07.03.2012

Kännykän autokirjoitus.


Kommenttitiedostopörriäinen - 07.03.2012

Veikeen näköne pörhö, menikö vähä pikistä silmän väärälle puolellekki? Tän mie kopsaan omaanki rasiaan, saas nähä tuleeko tane ravistelee. ;)


Kommenttijpk - 07.03.2012

Toivotaan että saat melkoisen JYTKYN tuolla ensi kesänä! Ihan mukavan ja hauskankin näköinen,siistiä jälkeä myös sidonnan osalta! :)


Kommenttieemail - 07.03.2012

Kiitti kommenteista!

Pikistä ei ainakaan pitäisi olla silmän oikealla puolella, en tiiä miksi kuvassa silmä näyttää noin "sumuiselta". Tai ehkä sormista tarttui pikistä.

Sattuisiko joku tietämään silmiä jotka ei olisi noin paksuja, kuin tässä on, kuten kuvasta näkeekin niin silmät ovat varmaan 1,5 milliä paksuja.


Kommenttiz1nk - 07.03.2012

http://mistpool.com/product_info.php?products_id=242

Tuossa on ainakin hyviä 3d silmiä mitä itse käytän :)


Kommenttizag - 08.03.2012

Hienoa, eemail ja onnittelut rasiaperhosta! Sidontasi on kyllä kehittynyt aimo harppauksin, joskin onhan harjaantumisesi jo näkynyt matkan varrellakin. Selkeästi on ollut havaittavissa fiksu asenteesi, aito halu oppia ja omaksua uusia asioita, jopa meiltä vanhoiltakin:)


Kommenttieemail - 08.03.2012

Kiitoksia mukavasta palautteesta, zag! Todella mukava kuulla, että kehitystä on tapahtunut sidonnassa ja oppimishalu on huomattu:) Teidän kokeneiden perhokalastajien ja -sitojien hyvät neuvot ovat todella hyviä meille sidontauran alkutaipaleella oleville nuorille ja vanhemmillekin sitojille! Täytyy kyllä kiittää kaikkia kokeneita sitojia jotka täällä kokemuksianne ja neuvojanne jaatte!

t:Eemil


Kommenttieemail - 05.08.2012

Ei tullut poron kokoista taimenta vielä tänä kesänä töllä perholla. Reissun ekana päivänä kanootti kaatui ympäri ja loppujen lopuksi yhtä perhorasiaa ei löytynyt ja se oli juuri se rasia jossa tämä perho oli:( Pitää sitoa näitä lisää, erilaisilla silmillä ja vähemmällä pikaliimalla. Perho kelpais varmasti sopuliaikana, koska tuli pään ansiosta pinnassa ja teki kunnon vanaa veden pintaan:D Puoli tuntia kerkesin perhoa uittaa. Perhovehkeetkin olivat viikon joen pohjassa ja kun saatiin ne ylös niin siima ja vapa oli täynnä pieniä larvoja:D Perholla ei sitten kalaa tullut mutta virpalla tuli vajaa 2,5kiloinen tane:)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?