Pupa

Kommenttiveijoveijo - 18.03.2012

Kommentit

Kommenttitiedostopörriäinen - 26.03.2012

Ihan nätti perus pupa. Pään koko ehkä vähä tökkää silmää, mut pikkuperhoon on vahän vaikeempi saaha sopiva pää. Ite en ehkä olis laittanu lohta kalalajeihin, vaikka miks tää ei toimis niillekin isompana ja (ehkä) vähä räikeemmillä väreillä. :D


Kommenttiveijoveijo - 26.03.2012

Kiitos kommentista. Juu no tuosta pupan pään koosta on täällähi ollunna keskustelua monenki pupan kohalla. Ite oon aina tehny isompana tuon pään ja tässäkin perhossa luonnossa katsottuna tuo pää ei näytä nii isolta kun pieni on perho muutenkin.


Kommenttijuhahujanen - 26.03.2012

Mä olen monesti noista sidontalangalla tehdyistä päistä täällä urputtanut. Tämän perhon kohdalla en sitä tee. Omaan silmään tässä mittasuhteet on kohdillaan, eikä pää näytä siltä, että se on vain liian isoksi panikkikieroksin kasvanut viimeistelysolmu.


KommenttiApa - 26.03.2012

Hieno perho!:) Pitää sitoa omien perhojen joukkuun.
En itse paljoa tiedä pupista, joten kysyisin, että kelluuko tuo pupa, vai uppoaako se??
Ja miten pupia tulee käyttää siiman päässä??


Kommenttieemail - 26.03.2012

Aikas mahtava pupa:) Hieno pää, hieno runko... Pyrstö ehkä hitusen pitkä koukkun nähden?
4,5 tähtee multa:)


Kommenttiveijoveijo - 26.03.2012

Pupanhan on tarkoitus upota ja jos oekein muistan nii pupanhan nousee pohjasta kohti pintaa. Itse olen uittanut pupia ihan vapaalla uitolla ja välillä nykivälläkin liikkeellä. Eemail pyrstö on hiukan ehkä pitkä voi tosin kuvakin hieman hämätä kun on otettu lähikuvauslinssillä joka hieman saattaa kiertää kuvaa. Kiitos kommenteista! :D


Kommenttiperhonsitoja90 - 27.03.2012

Mielestäni näistä viimeaikaisista tänne lisätyistä yksinkertaisista chenillepupista, joista pari on kovaa keskusteluakin herättänyt, on tämä parhaiten sidottu. Mittasuhteet täysin kunnossa, ja etenkin sarvet näyttävät eläviltä! Näitä kun tekee vielä eri väreissä niin vavan taipumista ei voi estää!


Kommenttimilitin - 29.03.2012

Mitkä muut värit tossa toimii kun tuo ainainen vihreä pyrstö? Siis perhohan on hyvä!


Kommenttieemail - 29.03.2012

Mä oon sitonu keltasella perällä mutta en tiä toimiiko kun en ole kokeillut. Joku vaalea voi kans toimia, ainakin olen sellaisia nähnyt.


Kommenttiveijoveijo - 29.03.2012

Militin tämä on keltasella perällä ja tämä on toiminut. Vihreä, ruskea, musta myös ovat toimineet itselläni. Kannattaa kokeilla mikä väri on missäkin hyvä, mutta ainakin musta ja ruskea ovat toimineet hyvin harrille täällä Kainuun seudulla.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?