Klinkhåmer (Kehitysperho)

Kommenttidjabu - 20.04.2012

Ihan ensimmäinen klinkki elämäni aikana. Tätä saa haukkua, kehua, moittia, ihan mitä vain. Tarkoitukseni on saada palautetta ja neuvoja kehittyäkseni!

Kommentit

Kommenttiz1nk - 25.04.2012

En tiedä oletko tarkoituksella pistänyt tämän kehitysrasiaan, koska minun mielestä tämä on erittäis hyvän mallinen klinkki ja ehdottomasti rasiaainesta.

Mielestäni häkilä onnistunut todella hyvin tässä perhossa :) mutta ainut mitä itse tekisin toisin niin tuota siipeä tyvistäisin 1-1½ milliä :D


Kommenttitiedostopörriäinen - 25.04.2012

Peukut täältäki!:D Olisin ehkä tehny ton siiven & laskuvarjohäkilän vähän lähemmäs koukun silmää, mut makuasia.


KommenttiPortos69 - 25.04.2012

Siipeä jonkunverran eteenpäin ja tuon häkilän kun kääntää toisinpäin sillein että siikaset kaartuu joko alaspäin taikka on suorassa niin hyvä tulee. Runko ja thorax tässä on hyvin tehty. Ei muutako eri värisiä ja kokosia toistoja vaan rasiaan kesäksi ja kalantulo on melkoisen varmaa :)
Meinasi jo unohtua mutta muistinkin just enneko laitoin tän tekstin esille. Eli kuten tuolla jo z1nk mainitsikin niin pikkasen itekki tuota siipeä lyhentäisin.


Kommenttijuhahujanen - 25.04.2012

Siipi tehty auttamatta liian taaakse. Tätä yritetty paikata päättelemällä koko perho liian taakse. Eli koukun silmän takana tyhjää koukun vartta näkyvissä. Olis voinut sitasta toisen, jossa koukkua ei olisi jäänyt tyhjälksi ja napsauttaa tyylillä rasiaan.


Kommenttidjabu - 28.04.2012

Kiitokset kommenteista! Laitoin tarkoituksella kehitysrasiaan, kun en ollut vielä varma sidonnastani. Olen tehnyt muutaman oikein mallikkaan ja ns. oikeaoppisen klinkin. Voisin upata ne vaikka tänään tänne, ja kokeilla josko menisi oikein rasian puolelle :) Joo, siipi tuli liian taakse ja liian isoksi, päättely tuli liian taakse, thorax jäi liian taakse. Mutta, olipahan ensimmäinen klinkki ja siitä se lähtee!

Kommentoi

Tämä perho kuuluu kehitysperhoihin, huomioi se kommenteissasi.

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?