Sinitarra larva

Kommenttihemuli - 23.04.2012

Laitoin kehittäjäksi itseni, koska vastaavaa perhoa en ole nähnyt tai kuullut.

Kommentit

KommenttiAma T Ööri - 25.04.2012

Nättejä perhoja!

Herää kuitenkin sinitarran kestävyydestä kysymys.
Kuinkahan monta kalaa mahtaa perho pysyä kasassa kun sinitarra muuttaa muotoaan ja sidos löystyy?


Kommenttikoala - 25.04.2012

joskus kun opetteli sitomaan niin tuli kokeiltua kaikenlaista. Itse kokeilin tungstenilla samaa koska tungsten kovettuu vedessä. Silti jäi vain kokeiluksi.


Perhosta senverran että sinitarra lähinnä öljyä ja kumia, niin miten pikaliima tahtoo pitää perhoa kasassa? Oletko jo kerennyt kalastamaan kyseisillä luomuksilla, miten toimi?


Kommenttijpk - 25.04.2012

Nyt täytyy sanoa että innovatiivisuutta ainakin löytyy ja perhot näyttävät syötävän hyviltä! kestävyyteen sanoisin Syrjäsen Laten sanoin että kestävyydeksi riittää kun yhden kalan saa....sittenhän on hyvä tekosyy sitoa lisää! ;)


Kommenttikatchu - 25.04.2012

Eiköhän se sinitarra kestä sillä aikoinaan netissä kiersi suositut ohjeet sinitarrasta tehdystä tasapainopilkistä. Luultavasti kiviin osumiset tekevät pahempaa jälkeä kuin itse vesi jos sinitarra on päällystetty liimalla tai lakalla.


Kommenttihemuli - 26.04.2012

Helposti kestävyyden saa kun tekee koe sidoksen sinitarrasta. Eli laitat vaan jonkin neulan päällä sinitarraa ja pikaliimaat. Sitte vaa kokeilet sillee et painat sinitarran kasaan(sis sormien väliin). Ite sain sellasia tuloksia, että pittää olla kyllä aika iso isku että se hajoaa tai murtuu. Laittakke vaan lisää kommenttia.


KommenttiAlottelia - 26.04.2012 (Muokattu 26.4, 19:30)

Onko tuo koko runko sinitarraa?


Kommenttihemuli - 26.04.2012

Juu

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?