Kivikoppa

KommenttiTurpajussi - 21.05.2012

Yrityksenä oli tehdä ajeeseen joutunut kivikopallinen larva, joka yrittää haroa uutta majapaikkaa.

Kommentit

KommenttiTurpajussi - 29.05.2012

Antakaas kommentteja. Siinä on mun juuri alkaneen sidontauran ensimmäinen postaus! Antakaas promiehet vähän neuvoja noiden jalkojen tekemiseen, kun se homma ei oikein tahdo sujua.


Kommenttiviitala - 29.05.2012

Varsin ihan soiva peli. Jättäisin kyllä itse koukun alapuolelta hiukan ohuemmaksi tuon kivikuorrutteen...saattaa haitata tartuttamista. Tai sitten isompi kitaista koukkua peliin...


Kommenttijpk - 29.05.2012

Komppaan viitalaa ja lisäksi itse sidon mielelläni tän aina "väärinpäin" koukulle. Tuo toukkaosa on kyllä hyvännäköinen,realistisen oloinen! Kyllä kalan luulis tän kelpuuttavan! ;)


Kommenttieagel - 30.05.2012

Aika paksun oloinen on tuo koppaosa, että sitä ohuemmaksi. Itsekkin sitoisin "väärinpäin" kopalliset larvat, tosin väärinpän on minusta oikeinpäin. :) Itse larvaosa näyttää olevan kovin lyhykäinen, lienee tosin makuasia, mutta itse tekisin muutaman millin pidempänä. Jaloissa on vielä paljon petrattavaa. Kovin rumat minun silmääni.


KommenttiJyri Jns - 31.05.2012

Pro-mies en oo, mutta jalkojen teossa saattaa auttaa tämmönen: tee sidontalangasta lenkki, laita nuo siikaset lenkin sisään niin, että molemmille puolille tulee valkoisia tyviä. Sitten rullaat lenkkiä varovasti kierteille ja kun "jalat" näyttää hyvältä, käännät langan kuokun ympärille. Ymmärtääköhän tätä kukkaan :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?