Vinylrib larva (Kehitysperho)

Kommentti<<Jani>> - 08.11.2012

Tälläisen idean sain jostain. Rakentavaa palautetta saa / pitää antaa! :)

Kommentit

Kommenttiqetshup - 16.11.2012

Aloin tässä miettimään mitä perhoja sitois ja tämän näin, ihmettelen vain miten tämä on kehitysperhoissa? No joka tapauksessa itse näin kalastavan perhon, joka täyty sitoa heti ja varmaan samantien useampi.


Kommentti<<Jani>> - 16.11.2012

No kiitoksia :). Varmaan siitä johtuu että on kehitysperhoissa, koska itse sen sinne laitoin, kun tämä oli tämmöinen ensimmäinen kappale, ja ajattelin , että tätä saisi kehitettyä jollain tapaa vielä ^^


Kommenttiqetshup - 16.11.2012

Joo joo, en itse tiedä käytäntöjä. Luulin, että se ensin pitää hyväksyttää tai jotain. Muutenki eka kommentti perhojen osalta. Itsellä ekoihin perhoihin tuli aika niukka pää, mut parani useamman perhon jälkeen. Noo itselle on tärkeämpiä nämä kalastusperhot, onhan noita ns. hienoja perhoja mitä on kiva katsella. Ihan liikaa aikaa menee, puoli tuntia sidot jotain perhoa ja alle minuutissa sen saat pohjaan. :D


Kommentti<<Jani>> - 16.11.2012

Siis kyllähän se menee sieltä jostain eri reittejä ennen, kun perho päätyy rasiaan/ kehitysrasiaan, mutta kun lisää sitä perhoa niin siellä on sellainen kohta missä lukee, (Kehitysperhot on tarkoitettu perhoille, jotka eivät ole vielä valmiita varsinaisen Perhorasian puolelle, mutta haluat niistä palautetta.) Tuolla tavalla ja sitten ruksii sen kohdan jos näin haluaa. toki voi se perho joutua siltikin kehitysrasiaan vaikka ei ruksisi sitä kohtaa. Juu kyllä se on kanssa itse huomannut miten se pään koko tässä ajan myötä on kutistunut ^^. Kyllähän se sitten vähän päähän ottaa jos pohjaan jää : /. Tullut se itsekkin huomattua, vaikka onneksi mitään pahempi menetyksiä vielä tullut, mutta kumminkin oman vaivan takana sidottu niin.. :)


Kommenttieemail - 16.11.2012

Itellä pahin perhomenetys oli viime kesänä lapin reissulla kun kanootti kaatui virrassa ja n. sadan streamerin ja uppoperhon rasia hukkui lopullisesti.

Hyvältä näyttää perho, ainut virhe minkä huomaan on se, että vaaleanvihreä runko on vähän paksumpi kuin musta osa. Vähän hoikempi larva miellyttäisi omaa silmää enemmän. Ja vinkkinä, larvoja kannattaa sitoa PALJON ;)


Kommentti<<Jani>> - 17.11.2012

No toi oli jo aika paha :/. Juu tämä oli vasta tämmöinen koe kappale näitä teen kyllä lisääkin vielä, pitää katsos myös kysellä muiden mielipiteitä niin osaa sitten tehdä seuraavan paremmin ;). Kyllähän niitä larvoja rasiasta löytyy 30-40 kappaletta eri näköisinä :).


Kommenttitiedostopörriäinen - 18.11.2012

Tää on ihan okei larvinki, mut tähän voisi lisätä vielä peräsukaset jostain untuvasta.

Kommentoi

Tämä perho kuuluu kehitysperhoihin, huomioi se kommenteissasi.

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?