White zulu (Kehitysperho)

KommenttiIhminen joka kalastaa - 13.01.2013

Black zulun valkoinen veli.

Kommentit

Kommenttirolsen - 18.01.2013

Nonnih, hienoa jotta sidotaan klassisen tyylisiä uppiksia. Runko alkaa just oikeasta kohdasta, mutta kierrettä kaipaisi sen klassiset viisi kierrosta. Häkilän pituus 1,5x koukun kita, niin näyttäisi paremmalle, nyt tuossa on about 2x kita.


Kommenttiperhonsitoja90 - 18.01.2013

Ei tämä kierrettä viittä kierrosta kaipaa klassisten lohiperhojen tapaan, sen sijaan kierre vaeltaa aika pahasti. Kannattaa siis kierrettä kiertäessä katsoa että kierteen kierokset tulevat oikeaan kulmaan. Pyrstö ja pää ovat hyvin sidotut. Häkilästä tulikin jo pelautetta. Kannattaa muuten valita sellainen häkilähöyhen, joka kartioituu nätisti.


KommenttiLonely Wolf - 18.01.2013

Juu, kierrokset vähän sikinsokin.

Tästä saattaa kirjolohi riemastua!


KommenttiIhminen joka kalastaa - 19.01.2013

Kiitos kommenteista.


Kommenttirolsen - 19.01.2013

No tua noi, kyllä klassisissa uppoperhoissa nyt vaan yleensä käytetään samaa sääntöä kierteen suhteen kuin lohiperhoissakin. Lisäksi, kierrematsku reilusti ohuemmaksi mitä tässä on käytetty.


KommenttiIhminen joka kalastaa - 21.01.2013

Olisi hienoa jos joku sitoisi tämän perhon parempana ja paremmalla kuvalla varustettuna tänne rasiaan niin näkis konkreettisesti miltä hyvän White Zulun pitäisi näyttää. Kyllä se varmaa Black Zulustakin näkisi mutta valkoinen on aina valkoinen


KommenttiNalle Karvatassu - 22.01.2013

Itsellä toimi vastaavanlainen perho viime kesänä todella hyvin Ruotsissa. Perho antoi kalaa silloin kun muut perhot eivät toimineet.
Perho toimi parhaiten rasvattuna, uitettuna kuin pinturia kosken niskalla. Suosittelen kokeilemaan. :)

Kommentoi

Tämä perho kuuluu kehitysperhoihin, huomioi se kommenteissasi.

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?