Putki Red Tag

Sivusta.

Kommenttisamooja - 21.01.2013

Naapuri saitin Red Tag sidontakisaan sidottu kehitysversio perinteisestä Red Tagista. Hiukan on menty lohiperhojen tyyliin, mutta luulisi kelpaavan kaikille lohikaloille.

Kommentit

Kommenttikoskisjukka - 24.01.2013

Kerrassaan upea evoluution tulos vanhasta klassikosta!!! :D


KommenttiJermoni - 25.01.2013

Nätit ruskan sävyt on perhossa :) mukavan innovatiivinen ja valtavirrasta poikkeava tekele. Siistiä työtä kaikin puolin!

Ehkä jos vielä jotain kontrastia haluaa lisää tuon mallardin lisäksi, niin mahdollisesti esimerkiksi muutama amherstfasaanin pyrstösulan siikanen keulille/pyrstöön voisi tuoda mukavan säväyksen? Pitääpä muutama tällainen itsekin värkkäillä mahdollista ensi kesän lohireissua varten :)


KommenttiSoftaaja - 25.01.2013

Nyt on nätti perho! Varmasti nakertaa kun oikeeseen aikaan uittaa. Hianot mittasuhteet ja muutenkin kaikki osat miellyttää silmään.


Kommenttisamooja - 25.01.2013

Tattista kommenteista.

Tarkoitus oli pitää sidos aika maanläheisenä väritykseltään sillä on jo pitkään ollut tarkoitus uittaa Red Tagin tapaista myös lohille, kun siitä värityksestä muutkin lohikalat niin kovasti tykkäävät. Perho on sidottu kevyeksi pelkkään muoviputkeen, jotta saisin sen mahdollisimman eläväksi pienessäkin virrassa ja tästä syystä sitä varmaan sopii uitella kärkiuppoavalla siimalla, että sen saisi kunnolla pinnan alle.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?