Nalle Puh (muunnos)

Kommentit

KommenttiLonely Wolf - 18.03.2013

Ainoa negatiivinen asia mitä tästä perhosta keksin on se että tämä saattaa pienentää kalakantaa ikävästi.
Suosittelenkin tarjoamaan tätä perhoa kaloille vain pahimmassa survival tilanteessa!

Eli mun makuun just bueno!


Kommenttikyllä mää kalan nappaan - 18.03.2013

Hyvä että kelpaa näitä nalleja tullu harjoteltua sitomaan toosi paljon:D Ja tässäpä harjottelun lopputulos!!


Kommenttieemail - 18.03.2013

Täytyy sanoa että oot kehittyny huimasti perhonsidonnassa! Tästä en keksi mitään huomautettavaa.


Kommenttikyllä mää kalan nappaan - 18.03.2013

No kiitosta vaan! Tänne kun aloin laittamaan näitä perhoja oon saanut hyviä parannus ehdotuksia ja neuvoja ja niitä aina noudattanut joten perhoista tullut aina vain hienompia ja kalan saamis mahdollisuudet kasvaa :D


KommenttiMiza - 18.03.2013

Siipi just oikean pituinen eli rungon mittainen, mutta siiven paikoituksessa hieman säätämisen varaa. Hyvänä nyrkkisääntönä kannattaa näissä karva siipisissä ja muissakin paikoittaa siipi koukun kärjen ja koukun silmän puoleen väliin niin saa paljon tasapainoisemman lopputuloksen ja etu häkilällekkin jää enemmän tilaa. Perho muuten kokolailla kaunis ja häkilä sopivan mittainen.


Kommenttiperhonsitoja90 - 18.03.2013 (Muokattu 18.3, 22:48)

Perus kalaperho, jossa on kuitenkin sidonnallisia asioita vielä korjattavana.

Siiven paikoituksesta on mielestäni ihan hyvä. Siipi saisi kylläkin olla tuhdimpi, alkuperäisessä Puhissa taitaa olla siivessä pehmeää pohjakarvaakin mukana ellen väärin muista. Häkilän siikasia on leikattu perhon takapäästä, näyttää ihmissilmään rumalle. Rungon muoto ja paksuus hyvä. Jos en ihan väärin nää, niin häkilöisen pituus menee nyt väärinpäin: runkohäkilä on pidempisiikaisempi kuin etuhäkilä. Vaihdappa seuraavaan perhoon toisimpäin, runko- ja etuhäkilän tulisi erottua pituudeltaan hiukan toisistaan. Päätä ei juuri nää, ota kuvia monesta eri kuakulmasta, niin perhoa voi paremmin arvioida. Sen perusteella mitä tuosta näkee, ihan OK-kokoiselta tuo pää näyttää.

3/5 pointsia.


Kommenttijani.valve - 19.03.2013

Miza ja perhonsitoja90 toivat hyviä seikkoja esille. Puh -perhot kannattaa sitoa pitkävartiseen koukkuun. Se ei ole ehdottomuus, mutta helpottaa sitomista ja ulkonäkö kohenee. Kauniita perhot ovat myös normaali- ja lyhytvartisiin koukkuihin sidottuna. Siipi tulisi sitoa joko, kuten Miza kertoi, puoleen väliin koukun kärkeä ja -silmää tai vaihtoehtoisesti kohdalle 2/3 rungon koko pituudesta. Siiven on tärkeää osoittaa suoraan ylöspäin, koska jos siipi on etukenossa, on todennäköistä, että perho kellahtaa samaan asentoon kuin naapurin Satu. Jos ei joka kerta, niin riittävän usein, että se kalastaessa alkaa ärsyttämään... Tosiaan häkilöinnissä runkohäkilän tulisi olla lyhyempi kuin etuhäkilän ja sitoa niin, että siikaset kääntyvät taaksepäin, ei eteen ja etuhäkilässä päinvastoin, siikaset kääntyneenä eteenpäin. Heittoa ja kalastusta auttaa myös etuhäkilän saksiminen pois siipien välistä ja halutessa voi myös leikata pienen loven perhon mahapuolelle. Tämä auttaa perhoa pysymään paremmin tasapainossa.


Kommenttikyllä mää kalan nappaan - 19.03.2013

Juu siinähän tuli neuvoja seuraaviin nalleihin näillä ohjeilla parannusta!! KIITOS SIIS NEUVOISTA!!!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?