Green Caddis Pupa

Kommenttitiedostopörriäinen - 15.03.2013

En ole muitten tämmöstä mallia nähnyt tekevän , mutta enpä taida kuitenkaan omiin nimiin laittaa. Sidoksen luulisi saavan peliaikaa ensi kesänä.

Saattaa etäisesti jopa muistuttaa pupaa. Vasemmalla olevassa jalkojen nivelet on solmittu ja toisessa taitettu. Kummat on raadin mieleen??

Kommentit

Kommenttitrout1 - 19.03.2013

Jotenkin oikean puoleinen miellyttää enemmän. Itse tykkään vähän pitemmästä ja pulleammasta eturuumiista, makuasioita tietysti. Oikein hienoja kummatkin :D.


Kommenttijani.valve - 20.03.2013 (Muokattu 20.3, 07:48)

Mallikas puppani. Minusta oikean puoleisen jalat ovat paremmat. Ihan hyvä, ettet omiin nimiisi vienyt, koska lähes samanlainen löytyy ja kehittäjä Hollannista. Minä myös sitoisin hieman pidemmän ja pulleamman eturuumiin, ehkä puolikkaan tai kokonaisen jaokkeen verran lisäpituutta. Takaruumiin lisäläskitkään ei varmaan olisi pahitteeksi.

Kiva nähdä kun ihmiset jaksavat panostaa "yksityiskohtiin". Silmistä ja siipiaihioista plussaa (tosin oikean puoleisen näyttää lyhkäisiltä).

Suosittelen harkitsemaan tuntosarvien vaihtoa johonkin kestävämpään, jos siis kalastaa aiot. Vaikka monet höyhenten siikaset näyttävät todella hyvälle, eivät ne tule kestämään pitkään.


KommenttiPerhoharjus - 20.03.2013

Hyvää sidontajälkeä. Myös minun silmääni miellyttäisi enemmän hieman pidempi eturuumis. Itse en ole enää aikoihin käyttänyt höyhenten siikasia tuntosarvina, vaan olen käyttänyt ketun ja näädän viiksikarvoja. Sidon ne ensin kärjet eteenpäin, käännän ne taakse ja lukitsen lopuksi sidontalangalla. Ei katkea eikä luista irti.


Kommenttitiedostopörriäinen - 21.03.2013

Kiitokset kommenteista,

En miekään käytä yleensä siikasia sarvina perus kalastuspupissa, mutta näissä piti vähän hifistellä, kun ne kerran näytille tyrkytti.

Eturuumiista en osaa sanoo oikein mitään, ehkä turhan lyhkäset näissä. :/
Siipiaihiot oon tottunut tekeen takaruumiin puoliväliin asti.

Ps: jani.valve, osaisitko kertoo kyseisen kehittäjän nimen?

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?