Kirjon tappaja (Kehitysperho)

Kommenttivalle - 25.12.2014

Tällaisen kirjon tappajan sidoin , on minun ensimmäisiä sidoksia ¨¨

Kommentit

Kommenttivalle - 29.12.2014

Pistäkää kommenttia mitä voisi parantaa... :)


KommenttiJormaPP - 29.12.2014

Ensimmäisiksi perhoiksi oikein hienosti sidottu... Parannusehdotuksia/mielipiteitä: Runkohäkilä (ei juuri merkitystä kalansaantiin, mutta näyttää sitojan silmään hyvältä ja tuo ns. yksinkertaiseen perhoon hieman enemmän haastetta).

Suosittelen repimään maraboupyrstön kärjet poikki (ei saksilla). Eli koko pyrstö peukon ja etusormen väliin ja noin 5mm kärjistä pois, toisen käden etusormi-peukola-yhdistelmällä repäisemällä. --> Tämä toimenpide elävöittää pyrstöä (marabou-siikasten kärjet ovat jäykempiä).

... Eipä tähän nyt kauheasti ole korjausehdoteltavaa. Kalalle kelpaa varmasti jo tällaisenaan. ei muuta ku reeniä, reeniä :)


Kommenttivalle - 30.12.2014

Kiitoksia kommentista , tästä on hyvä lähteä parantaan sitomista ! :D


Kommenttijore L - 30.12.2014

Kaiman kanssa samaa mieltä...perho toimii varmasti.Jos nyt jotain haluaa lisätä niin pyrstön sekaan voi laittaa muutaman kimalle soiron ja runko voisi olla pörröisempi..makuasia.Itsekin käytän usein rungossa valmis chenilleä joka on valmistajasta riippuen jo valmiiksi kivan pörröistä.Pyrstön nypintä...asia esiteltiin minulle kesällä ja voin suositella,toimii hyvin!Tosin itse teen sen ensin kasteltuun ja sitten kuivattuun perhoon koska siten saa paremman kuvan kuinka pitkä se pyrstö oikeasti on...mulla tuppaa usein tulemaan aavistuksen pitkiä noista marabou-pyrstöistä ja tulee paljon "pyrstönyppyjä" ja kalat ei jää kiinni.Ps.Laitan joskus tommosiin "purjeeksi"rungolle ihan pienen pätkän zonkkeria..tulee räyhäkkään näkönen...


Kommenttivalle - 01.01.2015

joo, itekki on tullut nykyään nypittyä koska se on paljon hienompi vedessä ja teen mahd.. yksinkertaisia sidoksia että ei mene hienosteluksi :D kiitoksia arvostelusta :)

Kommentoi

Tämä perho kuuluu kehitysperhoihin, huomioi se kommenteissasi.

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?