Tulipyrstö

Kommenttipohjolainen - 28.12.2014

Kommentit

KommenttiPeltopython - 06.01.2015

No jo osaa olla hieno.

Värimaailmahan on kuin ambulanssirapalassa, joten luulisi toimivan. Samanlaisia sidottava itselle.


Kommenttiperhonsitoja90 - 08.01.2015

Tämä on kyllä ottipeli, taimenelle kirjaimellisesti se viimenen suupala :) Hienoa työskentelyä kaikin puolin, pyrstöä itse hiukan lyhentäisin (jottei menisi niin herkästi koukunmutkaan), vaikka se noin pitkänä kivasti virrassa viipottaakin.

Jaska


Kommenttipohjolainen - 10.01.2015

Kiitos kommenteista ! Joo tuon pyrstön mitoitin vähän pidemmäksi että tulisi sitä kivan näköistä uintia :) varjopuoli on sitten se että kovemmassa virrassa joutuu oikomaan sitä pyrstöä koukun alta.


KommenttiPeltopython - 12.01.2015

Itsekin tykkän pitkästä pyrstöstä elävyyden takia. Mut miksei voisi sitoa sekä pitkäpyrstöisiä että lyhypyrstöisiä eri käyttötarkoituksiin? Pitkät rauhallisempaan virtaan, lyhyet kovempaan.

Mites muuten dubbasit ton kauluksen?


Kommenttipohjolainen - 16.01.2015

Juu, aionkin tehdä mallista myös lyhytpyrstöisempiä versioita. Kaulus on tehty iskemäkllä tuota kanizonkeria dubbauslenkkiin tyvipäästä kiinni ja sitten kiertämällä kaulukseksi.


Kommenttikunnokansalaine - 20.07.2016

On kyllä aivan viiden tähden perho murhaavissa väreissä. pakko kokeilla tehä saman tyylinen. muddler päät ei itellä vielä oikee onnistu ku vähän sitonu mut voihan sitä harjotella tai kokeilla pään sijaan esim viidakkokukon feikkisilmiä

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?