Pinkki unelma (Kehitysperho)

Kommenttivalle - 29.12.2014

Sameaan veteen tarkoitettu kirre liitsi

Kommentit

Kommenttivalle - 06.01.2015

Vasta kuvan laitettua tänne unohdin nyppiä pyrstön.


KommenttiJormaPP - 06.01.2015

Jälki ja aikaisempia siistimpää... Koukun kita näyttää kuvan perusteella menevän rungolla olevasta materiaalista vähän "tukkoon", mikä aiheuttaa helposti sen että kalat eivät tartu/pysy kunnolla kiinni.


Kommenttivalle - 07.01.2015

Jeps oli hieman isompaa sidontalankaa :/ mut näillä mennään :)kiitoksia


Kommenttivalle - 08.01.2015

Olisiko muuten kellään vinkkejä perhon upotukseen ?? minun probleema on että perhot eivät välillä uppoa tarpeeks


KommenttiJormaPP - 09.01.2015

Isompaa kuulaa perholle ja ehdottomasti kannattaa käyttää tungstenkuulia (volframia)... Ne ovat puolet painavampia kun messinkikuulat, jotka esim. liitseissä ovat usein vain "koriste"... :)

Sitten perukkeeseen, perhon eteen hauleja (mielellään lyijyttömiä). Heittäminen hankaloituu, mutta perhojen upotustarkoituksessa ajaa asiansa hienosti. Itse en usein painota perhoja kovin paljoa, koska painottamaton perho ui herkemmin virranpyöreissä... Eli oma mielipiteeni on musta peruke (fast sinking polyleader) ja/tai haulit perukkeessa.


Kommenttivalle - 10.01.2015

Joo pittääpä ruveta sellasia ettimään ja kiitoksia :)


Kommenttijore L - 11.01.2015

Yhdyn edekkiseen,polyleader auttaa jo kummasti.Itse en muita käytäkkään,koko kausi mennään fast sink-super xtra fast välillä.Lyijykuulat perukkeessa...no nymphaajat yms käyttää,itselleni eivät sovi.Makuasia tosin perhon uitto hieman vaikeutuu.Lyijylangalla voi hieman painottaa perhoja mutta ne eivät sit välttämättä pelitä kun vettä on vähän,,,ovat vaan pohjassa niiden lyijykuulien kanssa tms.Yksi konsti on myös ns.ilmamendata heiton aikana ja jatkaa sitten mendailua koko ajan kunnes perho saapuu pelipaikalle.Idea on vähän kuin "jigata" eli mendaamalla saadaan perho nousemaan ja laskemaan kuin jigi ja samalla perho uppoaa joka kerralla hieman syvemmälle kunnes saavutetaan pohjan tuntuma.Lohijoilla tekniikkaa näkee mutta toimii myös kirjolle jne.Monet kalat on saatu sillä että nostetaan hieman perhoa ja annetaan taas nopeasti vajota...ps.fluorocarbonin käyttö perukkeen kärkenä auttaa kans,se kun on uppoavaa tavaraa toisin kuin monofiili.


Kommenttivalle - 13.01.2015

Selvä :D

Kommentoi

Tämä perho kuuluu kehitysperhoihin, huomioi se kommenteissasi.

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?