Spent Päivänkorento (Kehitysperho)

KommenttiPukkupaikka - 15.02.2015

Kuollutta pientä päivänkorentoa imitoiva sidos. Nopea sidottava ainakin, en tiedä sitten mitä lapin jokien ja järvien asukit tuosta tykkäävät...

Sorry huono kännykkäkuva!

Kommentit

KommenttiPukkupaikka - 23.02.2015

Huomasin että kirjoitin häkilän materiaaliksi Musta Foam. Tämähän ei pidä paikkaansa, vaan häkilä on vaaleaa kukon niskahäkilää.


Kommenttigreendoctor - 24.02.2015

Mikähän tässäkin perhossa on vikana kun ei päässyt tuonne rasian puolelle. Yksi syy miksi en enää käytä niin paljoa tätä perhorasian sivustoa on se että täällä kiinnitetään liikaa huomiota perhon sidontajälkeen eikä perhon kalastavuuteen. Todella hieno perho muuten ja toimii varmasti kun kalat syövät pinnalle jääneitä kuolleita päivänkorentoja tai sumukorentoja!


KommenttiVakkis15 - 24.02.2015

Samaa mieltä greendoctorin kanssa. Vikana voi olla kylläkin kuva joka ei ole mielettömän tarkka. Olisikohan tarkemmalla kuvalla päässyt rasian puolelle?
Todella upea perho!


KommenttiPukkupaikka - 24.02.2015

Kiitokset! Voihan nuo siivetkin olla ehkä hiukka lyhyet jos päikkäriä imitoidaan, tiedä häntä. Voin koittaa ottaa päivänvalossa paremman kuvan ja lisätä sen tänne, kylläkään siitä ei varmaan ihmeitä paljastu, koska perho on niin yksinkertainen...

Kommentoi

Tämä perho kuuluu kehitysperhoihin, huomioi se kommenteissasi.

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?