Toukanderos

Kommenttihartsa - 19.12.2015

Tuli kehiteltyä hiukan tuota, menikö sit parempaan suuntaan vai ei, vähän ehkä elosampi vedessä. Huu nous ;)
Esittäiskö tää sit Nymfiä.

Kommentit

KommenttiVaiarm-1 - 23.12.2015

Ompas mielenkiintoinen sidos. Tekisi mieli kysyä miten tuo sidodaan vaikka resepti onkin tiedossa. Luulisin että se esittää sitä Nymfiä. Itsekin olen erästä kivinymfiä yrittänyt kehitellä mutta en ole vielä saanut mieleistä niin että ilkeisin sen tänne lähetää.


Kommenttihartsa - 23.12.2015

Tästähän periaatteessa on vaihevaiheelta selostus, tällä sivustolla.
Toki HupsPupa on pupa ja tää esittää ns. nymfiä.
Mutta samalle koukulle on molemmat syntyny, silmät ja eturoppa on samat jalkoineen (ilman ns uimajalkoja ja tuntosarvia).
Eroavaisuuksia löytyy juuri pyrstöstä ja rungosta.
Runko on tosiaan antronia dubattuna, ekaks toki kiinnitetään taakse kierre, lateksiselkä ja sit tuo untuva, tän jälkeen tehään antron runko. Seuraavaks untuva kallistetaan selän päälle, jonka jälkeen kallistetaan tuo lateksi selän ja untuvan päälle ja viimeeksi kierre. Noin se pitäs syntyä, vai saakohan ees mitään selvyyttä selostuksestani.


Kommenttismey84 - 23.12.2015

Tää on selevä peli =)


Kommenttiperhonsitoja90 - 05.01.2016

Ompas tässä mielenkiintoisen näköinen suttura! Kalastavan oloinen, voin melkein jo kuulla räikän huutavan... :) Mukavaa omaa "tuotekehittelyä", että ei ihan valmiita reseptejä aina käytetä vaan pistetään mielikuvitusta peliin! Tai no, kai tällainen jo kehitetty on, kiduksellinen nymfi siis kun kerta realistisempia larvojakin on, mutta ei tämä ihan perus minuuttinymfi ainakaan ole josta propsit sulle! Varmaan kannattanee myös tehdä versioita pitemmällä eturuumiilla (3x 1/3 eli nymfin perusmittasuhteet)?

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?